Csúszik a Halo: The Master Chief Collection bétája

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 1.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg áprilisban kellett volna bemutatkoznia a Halo: The Master Chief Collection PC-s bétájának, aminek keretein belül először az előzményeket bemutató Halo: Reach lett volna korábban kipróbálható. Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a béta.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 343 Industries eredetileg áprilisban szerette volna elindítani a Master Chief Collection PC-s bétát, de ebből végül semmi sem lett. A 343 Industries felügyelete mellett a Splash Damage és a Ruffian Games dolgozik a játék PC-s változatán, a csapatok azonban úgy döntöttek, a minőség mindennél fontosabb, így inkább eltolják a próbakört.

Ahogy azt a stúdió közösségi menedzsere, Brian Jarrard írta, a Halo: Reach első "flight" tesztköre határozatlan időre el lett tolva. Mint mondta, jelenleg is van egy "Pro" csapatuk, akik folyamatosan minőségtesztelik a játékot, különös figyelmet fordítva az egérrel és billentyűzettel történő irányításra.

Egyelőre rejtély, mikor kapják meg a rajongók a Halo: Reach PC-s bétáját.

2.
2.
Ecneb
#1: Így van! Ennyi év után ez a pár hónap már belefér, a lényeg, hogy jön!
1.
1.
lesik20
Inkább halasszák mintshogy szemetet rakjanak ki.

Mondjuk én személy szerint jobban örültem volna ha csak akkor jelentik be a játék létezését ha 1 játék már kész van. Nehéz a várakozás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...