Áprilisban indul a Master Chief Collection PC-s béta

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard a Twitteren jelentette be, hogy most áprilisban próbakört kap a Halo: The Master Chief Collection nemrég bejelentett PC-s kiadása.

Március elején jelentette be a 343 Industries, hogy PC-re is átköltöztetik a Halo: The Master Chief Collectiont, ráadásul egy teljeskörű csomagot kapnak a rajongók, ugyanis a Halo számozott epizódjai mellett megkapjuk a Halo: Reachet, illetve a Halo 3: ODST mellékszálat is.

A hat játékot azonban nem egyszerre, hanem folyamatosan, "epizódokra" bontva kapjuk meg, méghozzá időrendben, vagyis először a sorozat előzményét bemutató Halo: Reach lesz terítéken.

A mostani bejelentés szerint erre áprilisban kerül sor, amikor elindul a "flight" tesztelési kör, ami lényegében egy bétatesztet takar.

A stúdió egyébként nemrég tartott egy kérdezz-feleleket a Redditen, ahol elárulták, hogy a PC-s változat támogatja majd a Windows 7 és Windows 10 operációs rendszereket is. Emellett rengeteg PC-re szabott grafikai beállítást is kapunk, a framerate nem lesz rögzítve, a jövőbeli modding pedig támogatva lesz.

A Halo: The Master Chief Collection PC-s változatán többek között a Splash Damage is dolgozik, és a kollekció várhatóan még az év végéig kifut.

4.
4.
godach
#1: Ha eddig még nem volt dolgod vele, és nem idegenkedsz a stratégiától, kezd a Halo Wars-al. Nemrég fejeztem be. Hatalmas játék. Kronológiai sorrendben, pedig az első.
2.
2.
logic5
Azért ezt fogadjuk fenntartásokkal, Április elsején jelentették be...
1.
1.
zsocc-nrg
Akárhányszor olvasom hogy jön PC-re annyiszor ül ki egy széles vigyor az arcomra :D annyira jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...