Az Epic Gamesnél a Rocket League fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 2.
  • Biznisz
Meglepő felvásárlás híre jutott el a szaksajtóba: az Epic Games megvette a Rocket League fejlesztőjét, a Psyonixet. Logikus, hogy ez után az Epic Games Store-ban is kapható lesz a focis versenyjáték.

Nem hinnénk, hogy előrelátható lett volna, mindenesetre a hír igaz: az Epic Games megvette a díjnyertes Rocket League fejlesztőjét, a Psyonixet. A tulajdonosváltást maga a stúdió illetékese erősítette meg a csapat honlapján

Ezentúl az Epic Games Store-ban is kapható lesz a Rocket League, s noha tegnap volt egy kis félreértés, ennek ellenére a jövőben a Steamen és az Epic boltjában egyaránt kapható lesz a multis cím - magyarázkodtak is emiatt a srácok a Usgamernek. Az exkluzivitás tehát elmarad, annál is inkább, hiszen a Psyonix szerint így nagyobb közösséget szólíthatnak meg. 

Az akvizíció anyagi vonzata egyelőre nem ismert. Az Epic Games Store-os debüt dátumára még várnunk kell egy picit. 

14.
crytek
#13: GTA 5-ön mióta ülnek? idejét se tudom. Ami jó azt veszik és nyomják...De nem értem ezt miért kell ma magyarázni bárkinek.
50 millió user tolja lehet azóta több is van már nem tudom mikori hírbe írták, he érdekel googlizod. És mivel van workshop már a fejlesztő se kell az userek teszik a dolgukat hogy legyen tartalom kis plusszok stb...

Az meg hogy az epic megvette pénzügyi döntés... innentől minden eladás az övék ha steam ha nem steam. + a 12-be a többi leírt dolog...
Nem értem hol itt a gond.
13.
Kawada
#12: Eladtak sokat és akkor kuss? 4 éve ezek a játékon ülnek (vagy ki tudja mi van a háttérben). Annyira szerettem volna csak utalni, hogy azért nem minden fekete és fehér, mint ahogy nagyon sokan szeretnek gondolkodni. Egyébként azóta kiderült, hogy minden marad a Steamen ha minden igaz, és folytatódik a support is. Értékesíteni nem fognak ott többet. Ennyi.
12.
crytek
#4: Kérem?

"Még az is lehet, hogy a Valve nem biztosított olyan lehetőséget, hogy készüljön folytatás/fejlesztés/új mod, stb."

Eladtak sok sok sok sok sok millió db-ot...itt steam-en legalább van workshot ahol bárki bármit rakhat a játékba... Nos ettől az epic szarábal el kell búcsúzni.

+

A Psyonix régen dolgozott nekik az Unreal Tournament játékokon, annak ott van a következő iterációja, lehet azt akarják feléleszteni - újrakezdeni velük. + még jöhet az only epic fos exlúziv Rakéta liga 2...

10.
Zuzmo
#3: Nem oszlik a matchmaking. A Fortnite-on kívül ez az egyetlen játék, ami full cross platform multiplayer. (PC, PS4, Switch, Xbox)
7.
SLi
#4: igen csak ezeknek az agymosott embereknek szörnyű rémtettnek és "patkánykodásnak" számít ha valaki a saját pénztárcáját, munkakörülményeit stb. veszi figyelembe és nem Gaben anyagi érdekeit.
6.
Kawada
#5: Mondjuk máshonnan nekem is úgy jött le, hogy eltűnik., ha nem, végképp nem látom a hiszti okát.
5.
manderel
#3: A hír szerint nem veszik le Steamről.
4.
Kawada
#1: Már ne haragudj, de nem hiszem, hogy fegyvert szorítottak a készítők fejéhez... Ki tudja milyen üzlet köttetett. Még az is lehet, hogy a Valve nem biztosított olyan lehetőséget, hogy készüljön folytatás/fejlesztés/új mod, stb.

Ez olyan helyzet, hogy ha a készítőknek elég lett volna amijük van, és annyira szívük-lelkük a játék és community, akkor nem adják el magukat.
3.
Nyarlako
#2: Hogy az eredeti platformol leveszik és gondolom ketteoszlik így a peces matchmaking is.
2.
Zuzmo
#1: Ebben mi a patkányság?
1.
Nyarlako
Nem tudnak leállni a patkánysággal. Inkább azon lennének ne legyen a kliensük egy fapados szar valamint legyen árverseny.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...