Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

  • Írta: szlav
  • 2019. május 2.
  • Biznisz
Link másolása
Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Mára nyilvánvalóvá vált: a szélsebesen feltörő Epic Games Store-nak bizony maradandó helye van a PC-s játékpiacon. Az itt lévő exkluzív címek megvásárlásához pedig már nem csak az elsődleges online kirakatot használhatjuk - mostantól a Humble Store felületén is vásárolhatunk olyan játékkódokat, amelyet aztán az Epicnél válthatunk be.

Metro Exodus és a Dangerous Driving az első két exkluzív cím, amit a Humble Store-on is bezsebelhetünk, valamint ugyanitt előrendelhetjük a Borderlands 3-at is. Na de mi értelme lehet ennek, ha az itt kapott kódokat továbbra is az Epic felületén kell aktiválnunk? A válasz az akciókban rejlik! A Humble Monthly előfizetői már most 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a Metrót és a Dangerous Drivingot, a Humble Store-ban megjelenő címek pedig így részt vehetnek az itteni komoly leárazásokban. Érdemes lesz tehát figyelni az akciókat és a jövőben érkező csomagokat.

5.
5.
user101
Végül is támogassátok a kínai demokrácia importot, hogy szép lassan mindent és mindenkit felvásároljanak... Ha "20-ban elzárják a csapot mi is megyünk vissza a kgst-be, szóval olyan mindegy...
4.
4.
crytek
#3: Olyat csak akkor csinálhatsz ha lewarezolod. Még a 0.1$-os kulcsból is kapnak/kaptak pénzt mivel az a kulcs tölük került ki és egyszer valaki fizetett érte nekik... Szóval nem nem tudsz olyat csinálni hogy nem kapnak semmit hacsak le nem warezolod.
3.
3.
markoci555
szóval csinálhatok olyat hogy 0%-ot kapnak a fejlesztők? :D vagy az csak ilyen csomagoknál van?
1.
1.
joshfeed
Már várom :) Humble Bundle - Epic Bundle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...