Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

  • Írta: szlav
  • 2019. május 2.
  • Biznisz
Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Mára nyilvánvalóvá vált: a szélsebesen feltörő Epic Games Store-nak bizony maradandó helye van a PC-s játékpiacon. Az itt lévő exkluzív címek megvásárlásához pedig már nem csak az elsődleges online kirakatot használhatjuk - mostantól a Humble Store felületén is vásárolhatunk olyan játékkódokat, amelyet aztán az Epicnél válthatunk be.

Metro Exodus és a Dangerous Driving az első két exkluzív cím, amit a Humble Store-on is bezsebelhetünk, valamint ugyanitt előrendelhetjük a Borderlands 3-at is. Na de mi értelme lehet ennek, ha az itt kapott kódokat továbbra is az Epic felületén kell aktiválnunk? A válasz az akciókban rejlik! A Humble Monthly előfizetői már most 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a Metrót és a Dangerous Drivingot, a Humble Store-ban megjelenő címek pedig így részt vehetnek az itteni komoly leárazásokban. Érdemes lesz tehát figyelni az akciókat és a jövőben érkező csomagokat.

5.
user101
Végül is támogassátok a kínai demokrácia importot, hogy szép lassan mindent és mindenkit felvásároljanak... Ha "20-ban elzárják a csapot mi is megyünk vissza a kgst-be, szóval olyan mindegy...
4.
crytek
#3: Olyat csak akkor csinálhatsz ha lewarezolod. Még a 0.1$-os kulcsból is kapnak/kaptak pénzt mivel az a kulcs tölük került ki és egyszer valaki fizetett érte nekik... Szóval nem nem tudsz olyat csinálni hogy nem kapnak semmit hacsak le nem warezolod.
3.
markoci555
szóval csinálhatok olyat hogy 0%-ot kapnak a fejlesztők? :D vagy az csak ilyen csomagoknál van?
1.
joshfeed
Már várom :) Humble Bundle - Epic Bundle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...