Íme, az A Plague Tale: Innocence lényege

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 3.
  • Videó
Link másolása
Az Asobo Studios most egy jól összerakott gameplay bemutató keretében mutatja be az A Plague Tale: Innocence lényegét. A lopakodás és a patkányok kerülgetése lesz a főszereplő testvérpár legfőbb feladata.

Két hét múlva jelenik meg a középkori Francia Királyságban játszódó anyag, ahol a legfőbb veszélyforrást a pestisjárványt terjesztő patkányok jelentik. A főszereplő testvérpár, Amicia és Hugo a jobb élet reményében járja a vidéket, céljuk az, hogy valahol otthonra és békére leljenek. 

Az inkvizíció azonban foggal-körömmel lecsap az árvákra. A legújabb bemutató a játékmenet lényeges szegmenseire fókuszál, így betekintést nyerhetünk az alkímiai rendszerbe is, amely létfontosságú a túléléshez. A kaland során erőforrásokat gyűjtünk, amiből különféle tárgyakat és főzeteket készíthetünk. 

Az A Plague Tale: Innocence május 14-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A legutóbbi, lopakodásra fókuszáló gameplayt erre találod. 

4.
4.
KRAT0S
Tetszik nagyon!Előrendelni nem merem..megvárom milyen értékeléseket kap
és ha pozitív lesz,akkor megveszem :)
3.
3.
crytek
A Plague Tale: Innocence runs at 4K resolution on Xbox One X
2.
2.
user101
Én kifejezetten örülök az ilyen játékoknak. Ez határozottan "felüdülés" lesz a sok op-badass-killing deus-ex machina játék után. Ha legalább a Styx szintjét eléri ( ami ügye egy indie játék ) akkor én nagyon boldog leszek. ( A történetet elnézve szomorú, de játékélmény tekintetében boldog... )

ui.: A Styx-ben is az tetszett, hogy a legalapabb grunt-ot leszámítva nem is volt értelme szemtől-szembe konfrontálódni, mert insta death volt.. Okosba és sunyiba kellett tolni... Én várom szeretettel !
1.
1.
Hunszi
Last of Us: Black Plague :))

Jól néz ki a játék s ez a trailer hasznos is volt, mert eddig csak annyit lehetett látni, hogy kerülgetjük a patkányokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...