Nyáron kerül boltokba a Hellgate: London

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hellgate: Londont kiadó Electronic Arts bejelentette, hogy az FPS-RPG hibrid idén nyáron kerül majd boltokba. Pontosítások sajnos nem érkeztek egyelőre.
A Hellgate: Londont kiadó Electronic Arts bejelentette, hogy az FPS-RPG hibrid idén nyáron kerül majd boltokba. Pontosítások sajnos nem érkeztek egyelőre.



A lepusztult, lerombolt Londonban játszódó játék a Flagship Studios műhelyében készül olyan srácok keze alatt, akik anno a Diablo megszületésénél is ott bábáskodtak. Bízunk benne, hogy új címük is nagyot fog durrani, ám ahogy elnézzük aggódalomra nincs okunk: a Flagship-es arcoknak nagyon el kell rontaniuk valamit ahhoz, hogy a játékot ne toljuk végig minimum egyszer! Megjelenés tehát nyáron az EA kiadásában - a pontosításokat várjuk sok szeretettel!

11.
11.
kenny22
én csak annyit kérek h ne csak vistán lehessen futtatni és akk télleg fasza lesz nem mint ha már most ne lenne az
10.
10.
szpiiit
Gondoljatok csak bele: hogy ha 10k ért adnák az nem is lenne sok ha a fejlesztők szempontjából nézzük, hiszen menyit dolgoztak és szenvedtek vele mire kész lesz és mi meg csak 1, max 2 nap alat végigtoljuk. Ennyi pénzért... szal ez az ár nekünk nem reális az időtartam miatt.. de nekik se mert Sem sok ha azt nézzük hány ember dolgoztt vel(bár kitudja hogy hány ezren veszik meg, szal lehet sok is a bevétel, én nem tom)....de mellesleg gondolom tudjátok, hogy más országokban meg sokkal olcsóbban be lehet szerezni mindent... nem csak gamékat de pls PS-t vagy bármit.. csak hát EZ magyarország ;) én RÜHELLEM!!!!!
9.
9.
Tarathiel
Ha nem 10k-ért dobnák piacra, amire igen csekély az esély mivel hamar vissza kell szerezniük a belefektetett pénzt ami gondolom nem lett kevés, majd mikor már budget lesz megveszem :P... csak addigra meg már úgyis mindegy. WoW-ot szerintem csak azért vették igazán nagoyn sokan, mert igen jó volt a marketing (na jó azért a Warcraft világa elég sok rajongót tudhat magáénak). De én akkor is Doózni akarooook :D
8.
8.
Tarathiel
Jó lesz, jó lesz, csak ha ez kész lesz akkor keressenek sokat, és akkor valamikor a közeljövőben kérünk Dia3-at, az szintén olya lenne hogy nem csak egyszer, de még csak nem is kétszer hanem százszor visszük végig:P, persze lehet hogy ezt se hagynám abba egy után.
7.
7.
Stack
Én is nagyon várom már.

Vajon milyen lesz a gép követelménye?
6.
6.
FNorberto
Várom már ezt a game-et:D
5.
5.
Utys
Hát amennyiben nem 12k. :P



Számomra az 5000 az a határ ahol azt mondom, hogy ez fölött nincs az a játék, ami megérje.
4.
4.
BlackRyder
Húúú de nagyon várom már! Ezért érdemes pénzt kiadni!
3.
3.
Utys
Same here. Várom nagyon, jó kis lepusztult scifi környezetbe hentelni a mindenféle fantasys démont meg zombiet. Szép kis lecsó, csak már folyna az akció a monitoromon.
1.
1.
Kolipoki
Nagyon várom már remélem a hangulatot nem cseszik el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...