Csütörtökön jön a következő State of Play

  • Írta: szlav
  • 2019. május 6.
  • Teaser
Link másolása
Újabb rövid State of Play műsorral készül a Sony. Egy nagyjából tízperces videóanyagot láthatunk majd a hét második felében, ahol láthatunk részleteket a MediEvilről, és lehull a lepel egy vadiúj IP-ről is.

A Sony ma jelentette be: újabb State of Play előadással kedveskednek a PlayStation 4 játékostáborának. A műsor mi időzónánk szerint csütörtökön éjfélkor kezdődik és egészen rövid lesz, nagyjából egy 10 perces videóra kell számítanunk. Külön kijelentették: a show az új játékokról fog szólni, így ha a PS5 bejelentésére várunk, akkor nem érdemes tűkön ülnünk.

A bemutató során belenézhetünk majd a MediEvilbe, valamint bemutatnak majd egy teljesen új címet is. Ezen felül bekészítenek még néhány új infót a korábban már bejelentett játékaikkal kapcsolatban is, így ha nektek is ott csücsül a DualShock a tévé előtt, akkor feltétlenül tartsátok nyitva a szemeteket!

17.
17.
DeKor
#16: Jogos, sokan azt hiszik, hogy a State of Play egy E3. Aztán csodálkoznak, hogy mégsem az. :)
16.
16.
Zelgadis187
Lehet kicsit sokat vártok ettől a dologtól. Ez nem egy nagy szabású show csak pár perces kis figyelemfelkeltő. Olyasmi mintha elolvasnál egy rövid cikket csak itt bambúlsz olvasás helyett.
15.
15.
supair
....szoljatok lecci a Sanyinak,hogy a Medievilt keretik engedni Xboxra.
Mert nosztalgiabomba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...