PlayStation 4-re költözik az EA Access

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.

Még februárban jelentettük, hogy az Electronic Arts az év elején a befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, szeretnék, ha tovább bővülhetne az EA Access szolgáltatása. A konkrétumokra a mai napig kellett várni, a kiadó ugyanis egy közleményben elárulta, hogy a nyáron a Sony konzolján is előfizethetünk majd az EA Accessre.

Az előfizetéses szolgáltatás valamikor júliusban indul majd el a PlayStation 4-en, havi 4,99 dolláros, illetve éves 29,99 dolláros előfizetés díj ellenében. A rajt időpontjában közel 50 játék közül válogathatnak majd a játékosok, amelyek között megtaláljuk a Star Wars: Battlefront második részét, a Burnout Paradise Remasteredet, a Battlefield-sorozat első világháborús epizódját, illetve az összes sportjátékot is. Arra viszont fel kell készülnünk, hogy amíg Xbox One-on olyan játékok is a csomag részei, amelyek a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatóak a konzolon, addig ezek a játékok PlayStation 4-en nem lesznek az előfizetés részei, hiszen PlayStation 4-en nem tudunk PS3-as játékokkal játszani.

A Play First Trials lehetőség azonban megmarad, vagyis a kiadó új játékait a premier előtt 10 órán át keresztül nyúzhatjuk, ezzel segítve minket a végső vásárlásról szóló döntésben.

54.
54.
Az,hogy ki mit lát bele az meg hááát...
Önvizsgálat,
mi az életem értelme,miért is harcoskodom most?Ha szerinted jó,hogy drágábban kapsz egy megnyírt szolgáltatást akkor igazad van kihátráltam az agyhalottak tömegéből!
53.
53.
#50: Dettó leszarom,de szerintem leírtam hogy értetem!Nincs miért kihátrálni mivel pró is van!Ellenben ha drágább kevesebb lesz akkor sem jobb!Érti???
42.
42.
#30: Tegnap este még 56fokos volt a vérem az elhúzódó születésnapi bulim miatt,szóval sanszos,hogy igazad lehet :)
41.
41.
Én nem voltam elég egyértelmű elnézést!
Az ea szerverei mostanában nincsenek a toppon ahogy a játékaik sem!Erre gondoltam,ha meg még drágább és kissebb kínálat lesz ps en az meg szarnak egy pofon!
40.
40.
Bombermaster
37.
37.
Hunszi
#18: Most már semmiképp ne vegyél PRO-t vagy X-et, Slimmel húzz ki még 1-2 évet s utána jön a next gen.
33.
33.
zoli12i
Ps hír és Ultimate egyből itt van. Érdekes.
18.
18.
ubuntuxd
Nekem ps4 slimem van, uj tévét veszek hamarosan és ezért gondolkodom mellé Xbox X-n , a multicimek teljesitménye,megjelenítése maximalizálása miatt. Nem értem a 2 dolog miért nem férhet meg egymás mellett. Én várom az EA Accesst ps4re ha addig csak az marad.
14.
14.
tsulok
#8: Nem tudni, itthon mennyibe fog kerülni. USA-ban pontosan ugyanannyiba kerül: 5 dollár a havi, 30 az éves.
13.
13.
Ooorky
#12: Az Xbox one X lassan egy árban van a Switch-csel, ez szerintem sokat elmond :D
12.
12.
Ps fanboy
#8: Már megint ez az Xboxon mennyivel olcsóbb játszani ezért a Ps mehet az any.ba mentalítás. Kit érdekel, hogy mennyivel olcsóbb, a gamert az érdekli, hogy mivel lehet játszani az adott gépen. Ez csak neked meg a magadfajta spórolni vágyó apukáknak szempont, akik évi 5000 forintból akarják kihozni a gamerkedést, meg a gyereknevelést. A spórolás részét még megértem, de hogy ezzel akarsz odaszúrni a Ps-eseknek az vicc, és csodálkozol ha körberöhögnek.
8.
8.
Ja mios nézem,hogy xboxon 5500 az éves itt meg a havi khm this is for players!
7.
7.
Rossz a cím vagy direkt ez,nem tudom!Lényeg,hogy psen is elérhető lesz.Vajon ezekután is olyan felesleges fos lesz havi 500forintért mikor még csak boxon volt??? :)És senki nem csatlakozik hozzá ps profilból?Na jó,nem szemétkedek!
4.
4.
Back2U
Ha belépek a létező Origin fiokommal amin van access akkor menni fog?
2.
2.
belaman
ismered a költözik szó jelentését? szóval megszűnik pc-n és xboxon ezek szerint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...