Mobilokra költözhet az Apex Legends

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 8.
  • Hír
Link másolása
Nagyon betalált a játékosoknál a Respawn battle royale-címe, amit a számok is tükröznek. Az EA még többet szeretne kisajtolni a címből, így amellett, hogy bővül az alapjáték, a mobilos verziók sincsenek kizárva.

A legutóbbi üzleti negyedév eredményeiről szóló beszámoló során az EA kitért az Apex Legends sikerére. A cím a vállalat eddigi "leggyorsabban növekvő új játékává" vált, a free-to-play cím már elérte az 50 millió felhasználót, és ehhez mindössze két hónap kellett neki. 

Ilyen siker mellett nem véletlen, hogy a kiadó még több bőrt lehúzna a battle royale-anyagról. Az EA már tárgyal arról, hogy új régiókba is elhozza az Apex Legendset, így a jövőben Kínában és Dél-Koreában is elstartolhat a cím. A játék rengeteg új felhasználót hozott az EA-nek és az Originnek - a teljes játékosbázis 30 százaléka újonc. 

Nem beszélve a mobilos verzióról, amely már gőzerővel készül a háttérben. Ebben semmi meglepő nincs, a riválisok - a Fortnite és a PUBG - már régóta rendelkeznek hordozható változattal. 

A Respawn pedig új szezonokkal és robusztusabb Battle Pass-tartalmakkal készül a jövőben, így még izgalmasabb élmény vár ránk. 

7.
7.
Tbone1942
#6: Nincs is neki magánélete hogy felálljon :D
6.
6.
Bombermaster
#1: kinek van igénye arra, hogy ilyen éhenkórász tapló streamereket nézzen??? de komolyan. ki nem szarja le ninját, akinek magánéletbe még a farka se áll fel olyan lúzer fax
5.
5.
Darksiders84
#4: Gondolom igen akik már a Cod és a többi ilyen hasonlón már kijátszotta magát azoknak valószínűleg nem egy nagy szám. Még az a szerencsém hogy ismerősöm más időben nyomja mert mikrofonnal magyarul még hatékonyabb lehet a csapat.
4.
4.
Lacek896
#3: Nekem nem jött be. Túl sok az az idő ami akció nélkül telik, pl nyertem úgy meccset random emberekkel hogy a map szélére ugrottunk, az első csapat amivel találkoztunk egyben az utolsó is volt. Ha meg frekventált helyre ugrasz akkor meg ott az esély hogy gyenge a loot, ilyenkor le szoktak kaszabolni az egy szem pisztolyommal együtt.

Meg egyébként is kezdek megcsömörleni az online játéktól.
3.
3.
Darksiders84
Valahogy számomra jobb lett volna nem megismerni és kipróbálni mert lassan szabábolyznom kell magam mert nagy eséllyel bekukantok fél órára aztán napokig futkározok ebbe a szarba hiába kill nélkül is megyek viszont ha van jó csapat akkor meg pláne élmény. Tudat alatt ezért zárkoztam el a Ps+ tól jó sok évig hogy elvagyok van single story játék bőven a multi veszélyes ha elkap.
1.
1.
Lacek896
Érdekes, amióta az EA nem szórja két kézzel a pénzt Ninja-nak meg a többi top streamer-nek azóta valahogy a top 10-ben sincs a játék Twitch-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...