Hosszú lesz a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 11.
  • Hír
Link másolása
A MachineGames illetékese szerint a Wolfenstein: Youngblood nem csupán a kooperatív mód miatt lesz érdekes, de hosszabb játékidőt is ígér, mint a sorozat korábbi darabjai.

A fejlesztők nemrégiben a Redditen rendeztek kérdezz-feleleket a Wolfenstein: Youngblooddal kapcsolatban. Az egyik rajongó rákérdezett a várható játékidőre, mire Jerk Gustafsson eléggé kielégítő választ adott. 

A játék több ponton is változni fog a széria előző részeihez képest. Például a játékosok fejlődhetnek, szinteket érhetnek el, a kampány szerkezete pedig nem lineáris: azaz tetszőleges sorrendben teljesíthetjük a küldetéseket, nagy eséllyel kapunk egy világtérképet, ahol kiválaszthatjuk a nekünk tetsző missziót. 

A játékidő kicsivel hosszabb, mint a Wolfenstein: The New Orderben vagy a Wolfenstein II-ben, noha valamivel kisebb lesz a kihívás, mivel nem egyedül, hanem ketten is végignyomhatjuk a sztorit. 

Jelentős változásokat hoz magával a Youngblood, már csak a két főszereplő miatt is. A MachineGames legalább kísérletező kedvében van, július 26-án mi is letesztelhetjük a végeredményt PC-n, Xbox One-on és PS4-en. 

30.
30.
Max3000
#29: "ne kellene furikázni/lovacskázni 2-3 km-t 1-1 küldetés között"
23.
23.
Chrysh
#22: -hallgatnod 2. bekezd.
22.
22.
Chrysh
#9: Ha megfigyeled akkor csak egy ember harsog, hogy mennyire szélsőségesen szar a játék, mert valami nem olyan amilyennek ő szerette volna, ergo az egész egy szar, érted?!?!

Szerintem inkább hagyatkozz több tesztben, kritikában leírtakra hallgatnod, ha valamit ki akarsz próbálni, max utána kérj másodvéleményt a kommentekben, mert itt olyan nincs, hogy valami nem tetszik, de amúgy a játék jó, csak az, hogy kurva szar, vagy rohadt jó.
16.
16.
SLi
#7: nem tölti ki a csöcse a képernyő 70 százalékát, bikini helyett fel van öltözve, ez így nem is nő
ajvé
gamers rise up
11.
11.
akbar0423
#9: Én speciel imádom azt a részt is, ahogy az elődeit is. Ha legalább ilyen szinten hangulatos lenne minden manapság megjelenő fps, akkor már királyság lenne. A Youngbloodot is várom ezerrel!
1.
1.
Ooorky
Kapunk egy Shadow Warrior 2 szerű loot shooter folytatást egy történet orientált lineáris játékhoz...
Flying Wild Hog-nál már elismerték, hogy ez óriási hiba volt...
De legalább lehet belerakni mikrotranzakciókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...