Tíz napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter World

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 12.
  • Akció
Link másolása
Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter World.

Az ingyenes verzió érkezésének időzítése egyébként telitalálat, mivel a játékban pont most zajlik a Spring Blossom Festival 2019, mely során speciális szörnyeket vadászhatunk le izgalmas és szezonális jutalmakért.

A Monster Hunter World körül egyébként az elmúlt napokban igazán felpörögtek az események, ugyanis a mellett, hogy a The Witcher 3 témájú event végre PC-re is befutott, pár napja a State of Play legújabb epizódja során bemutatkozott a Monster Hunter World: Iceborne című kiegészítő is. Utóbbi konzolokon ősztől lesz elérhető, és egy faggyal, hideggel és hóval teli világba kalauzolja el a játékosokat, hogy minden eddiginél nagyobb szörnyek nyomába eredhessenek.

De visszatérve a próbaidőszakhoz: az ajánlat mostantól egészen május 20-ig tart, kizárólag PlayStation 4-en. Amennyiben pedig úgy alakulna, hogy a következő napokban nagyon rákapnánk a játékra, akkor a vásárlás esetén a korábban elért eredményeinket természetesen magunkkal vihetjük.

A Monster Hunter World Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en érhető el, a játékról írt részletes tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

27.
27.
zozo76hun
#25: en is csak lesek mennyi idot jatszanak nehanyan egy-egy jatekkal. a prey-be most tartok 41 oranal es rohadt soknak erzem. :)
25.
25.
Max3000
Gyerekek ne kúrjatok már fel...:DAzt ne mondjátok már,hogy EGY játékban annyi időtök van,mintha egyfolytában 2 hónapig megállás nélkül játszanátok vele.És ez csak EGY játék...Hát mindjárt falnak megyek...
22.
22.
NECROSMOKE
#18: Dehogy írtam. Ezzel repül az idő :) És játsok sok más játékot is,de ez és az Uncharted 4 a multija nagyon leköt. Abban is 1150 óra van...persze a multiplayer részében.
18.
18.
Darksiders84
#13: Az szép 1200 óra. Nem írtál el 1 nullát vagy mással nem is játszol?
13.
13.
NECROSMOKE
Én megjelenés óta vettem meg. Ma is játszom. 1200 órám van benne.
10.
10.
Ooorky
Én is ilyenkor utazok el egy hétre :-(
9.
9.
Hunszi
Egyszerű a megoldás...kell aktiválni ingyen a 14 napos PS Plus trialt s kész. Lehet nyomni.
8.
8.
Dresa
Fura valahol mintha már olvastam volna hogy a lvl 5 questekig ingyenes a játék...
5.
5.
Zisten
#4: Én PS4en kiplatináztam.
Anno toltam az elsőt PS2-n.
600órat toltunk bele a haverokkal.
Majd folytattuk PSP-n a három Freedom résszel.
Egyre kevesebb órával értünk a végére a rutin miatt.
Sajnáltam mikor a Capcom elvette a Sonytól. (Pláne, hogy PSP-n lett siker)

Nagyon örültem ennek a résznek.
3 hónap azaz újra 600 óra játék után el is értem a platinát. Imádom!
Egyetlen szívatás benne ez a "minden állatból ölj nagy és kis koronásat".
A Rathalos szívatott... több mint 200at öltem mire beadta. Szerencsére már gyorsan ment. :)
4.
4.
azureknight0715
Jó kis játék amigy, csak én abbahagytam mert tartalom nemigen jött rá+ nagyon grindelős. Ezt a havas pályát már nagyon régóta igérték, na majd most újra nekiesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...