Monster Hunter World: Iceborne - közeleg a tél

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A State of Play során a vadonatúj játékok mellett a Monster Hunter World: Iceborne képében egy nagyobb kiegészítő is reflektorfénybe került, melynek köszönhetően szeptembertől az örök hó birodalmában vadászhatunk a legkeményebb szörnyekre.

A tegnapi napon éppen csak elrajtolt a PC-s Monster Hunter: World x The Witcher event, de nincs megállás, máris felbukkantak a láthatáron az új Monster Hunter-kalandok. Az Iceborne az eddigi eventekkel szemben egy teljes értékű kiegészítő lesz, mely egy teljesen új helyszínt hoz a rajongóknak.

Sőt, az új terület mellett a Capcom ígérete szerint egy teljesen új történetet is kapunk, illetve rengeteg szörnyet, melyek legyőzéséhez meg kell tanulnunk alkalmazkodni a zord és fagyos világ nyújtotta lehetőségekhez.

Az új térség neve Hoarfrost Reach lesz, mely egyben a Monster Hunter-franchise eddigi legnagyobb régiója. A játékosoknak a szokásos gyűjtögetés és a lesben álló szörnyek mellett majd a hőmérsékletnek is külön figyelmet kell szentelniük; a megfagyás elkerülése érdekében karakterünkkel meleg vizű forrásokat kell felkeresnünk, illetve állandóan pótolni kell a meleg italokat tartalmazó ellátmányunkat is. Az új világ természetesen új szörnyeket is tartalmaz, így összefuthatunk majd a rémisztő Banbaróval, Beotodusszal és az ősidőkből származó Velkhana sárkánnyal.

A Monster Hunter World: Iceborne PlayStation 4-en és Xbox One-on szeptember 6-tól lesz elérhető, míg PC-n valamikor a tél során fog befutni a Steamen. A kiegészítő ára 39,99 euró, melyet az alapjátékkal egybecsomagolt bundle-ben 59,99 eurós áron is lehetősége lesz megvásárolni azoknak, akik eddig kimaradtak a szörnyvadászatból. A kiegészítő új trailere a tegnapi State of Play során volt látható, melyet vágatlanul az alábbi linken nézhettek végig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...