PC-s dátumot kaptak a Quantic Dream játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 16.
  • Megjelenés
Kronológiai sorrendben érkeznek majd a stúdió játékai, vagyis első körben a Heavy Raint kapják majd meg a rajongók. Ráadásul a megjelenések előtt próbaváltozat is készül a PC-s átiratokhoz.

A Quantic Dream tájékoztatása szerint elsőként a Heavy Rain PC-s változata jelenik meg, méghozzá a következő hónapban, június 24-én. Ezt követi majd a Beyond: Two Souls, amit július 27-től lehet majd megvásárolni, a harmadik játéknak, a Detroit: Become Humannek azonban nincs még pontos kilövési időpontja, de a stúdió szerint biztos, hogy még idén megkapjuk a számítógépes kiadást, jó esetben ősz környékén.

Fontos tudnivaló, hogy mindegyik játékhoz érkezik majd megjelenés előtti demó. Itt is megegyezik a sorrend, vagyis a Heavy Rain kapja meg először a próbaváltozatot, ráadásul már jövő héten, május 24-én. A Beyond: Two Souls június 27-től lesz kipróbálható, míg a Detroit: Become Human demója valamikor a nyár folyamán érkezik meg.

Mindhárom játék PC-s kiadása kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lesz megvásárolható.

Ezek is érdekelhetnek

50.
Back2U
#49: Emlékszem, Heavy rain is ilyen volt. Ha nem vagy ügyes nagyon hamar meghal mindenki.
49.
Ultimate
#48: De megnézném ezen emberek akik szerint nem játék és ügyességet sem igényel hányszor döglenének meg normal vagy az fölötti szinten például egy egyszerű autópályás jelenetnél és mennyi loadolás születne mikor nem úgy történik valami ahogy szerették volna. :)
48.
Ultimate
#47: Nem várok tudom hogy kretén. Tipikusan az az ember akinek egy játék úgy szar hogy napnál világosabb nem is játszott velük de nem is baj mert egy két szavas mondat is komoly fejfájást okozna az első percekben nemhogy az egész játék megértése. :)
47.
Back2U
#46: Azok után amilyen stílusban írt arra, hogy elküldtem neki egy illemtan könyv linket, ne is várj tőle semmit. Valószínűleg véletlenül a pszichiátrian lévő IT guy megint nyitva hagyta a wifit.

"Kenytelen konyvet irni ha mar sikhulye es nem ert semmihez.
Valamibol meg kell elni a nyomorultnak.
Kb mint a sajt meg borszakertes.
Csak szivjak az ilyenek az oxigent feleslegesen.

Ezek olyan felesleges dolgok.
Ezert nez igy ki a vilag mert a baromra nem lehet mondani hogy barom, a cigany nem cigany, a buzi meg alternativ szexualis erdeklodesu.
Hagyjuk mar ezt a felesleges rongyrazast az idiotak
jatekszerenek hogy fontosnak erezzek magukat."

Veristvan 2019. 05. 18.
45.
leviske
És akkor ezekből jön dobozos kiadás is igaz? (Amihez az online hátteret ugyancsak az EGS adja majd.)
44.
Aang
#40: Hát pedig a detroit ha sorozat lenne, simán az év legjobbja lehetne.
43.
t0mchee
#41: "ezek tényleg inkább "csak" interaktív filmek, mint játékok"

És ez teljesen jól is van így :) Én pont ezért szeretem őket.

Pénzt meg félre rakni Steamre? Arra várjak 1 évet, hogy Steamből indíthassam Epic helyett ugyan azt ajátékot ?:D pls...
42.
Back2U
#41: Azok. De azoknak nagyon jók.
41.
user101
Nyugodtan tegyétek félre a pénzt Steam-re... Az exkluzivitás a szokásos egy évre szól... :)

Másfelől, ezek tényleg inkább "csak" interaktív filmek, mint játékok... és ezzel nem minősíteni szeretném! Ízlések és pofonok.
40.
Mortis
#23: Azèrt van ez ,mert a játèkok törtèneteteire mèg mindig nem ugyanazok a sztenderdek vonatkoznak, mint amik a filmekre. Sokkal több mindent elnèzünk nekik, mivel mi vagyunk az esemènyek irányítói s èrzelmileg sebezhetőbb pozíciót foglalunk el az esemènyek szempontjából, mintha csak külső megfigyelők lennènk. Ezèrt vannak becsben tartva a QD, Kojima ès Telltale narratívák, pedig ha filmsorozatok volnának, kevesen kapnák fel rájuk a fejüket.
38.
kryszisz
#31: Na jó, ez topcomment:D amúgy én megfogalmaztam egy hozzászólást, hogy mennyire sokat is adott pl. a Detroit a gamervilágnak, de rájöttem, hogy pár ember ezen az oldalon szimplán nem ismeri a vita fogalmát, így bármilyen érvet felhozni velük szemben teljes időpazarlás, a végén úgyis én leszek a hülye meg az ízlésficamos...amit a játékról gondolok azt leírtam anno blogban, a véleményem azóta sem változott, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem próbálta, de fogékony (és persze elég érett) a témára, és nem probléma számára, ha a tényleges játékmenet a háttérbe szorul a narratíva miatt. A másik 2 QD játékot még nem próbáltam, de tervben vannak:)
37.
Darksiders84
#21: Ebből mi lesz hogy közösen de mégse azért érdekes hogy ezt is megéljük de hír még mindig nincs itt róla pedig nem kamu.
36.
Kawada
#34: A quick time eventek pedig talán a kurzor gombokkal voltak.
35.
Kawada
#34: Nem emlékszem pontosan de az egérrel kellett jasonló mintázatokat "leírni" egyik egérgomb nyomvatartásával, mint amiket az analóg karokkal kontrolleren. Elég magától értetődő és kényelmes volt emlékeim szerint.
34.
Dante946
#33: Ami azt illeti először még PS2-n játszottam a Fahrenheit- el.
( Jesszus, az se ma volt )
Később pedig a PC-s változathoz Kontrollert használtam.
De valószínüleg jól megfogják oldani, ha már a Fahrenheit- nél sikerült.
33.
Kawada
#32: Nézd meg a Fahrenheitet pc-n. Úgy. Teljesen rendben van.
32.
Dante946
Fura, hogy az emberek már semminek nem tudnak örülni.
Aki erre várt, annak egy nagyszerű hír, aki meg nem... Az ne "húzza miatta a száját".
Én elhiszem, hogy van akinek nem tetszik ez a stílus, de attól még nem lesz valami rossz.
Mellesleg a Quantic Dream játékainak már volt ideje bizonyítani. Nem hiszem, hogy még mindíg arról kéne vitázni, hogy milyenek is lettek.
Nekem személy szerint tetszettek, de ez ugye bár az én saját véleményem.
Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogyan fogják megoldani az irányítást PC-n.
31.
Kawada
Hagyjátok Istvánt. Sajnos komplex problémája van. Lehet, hogy már 2 napja nem látogatták meg a szülei pszichiátrián... Nektek sem esne jól. Másrészt pedig valószínű megint elnézhettek valamit az ápolónők, és előbb kapcsolták be a wifit a kórteremben, minthogy hatni kezdtek volna a gyógyszerek.
29.
DeKor
VerIstvan hozzászólására bármilyen szinten reagálni teljesen felesleges időpazarlás. Én először a neveket olvasom el, ha azt látom, hogy VerIstvan, Ultimate, vagy atroll1 a hozzászóló, akkor lépek a következő kommentre. Nincs olyan téma a világon, amiben bármi érdemlegeset tudnának mondani.
26.
PiszkosFred
#25: > El sem tudom képzelni, milyen életetek lehet :D

Nagyon nem is kell, az orvosi szakkonyvek reszletesen bemutatjak ezt az "allapotot" :)
25.
logic5
Itt az a lényeg, hogy megtört a jég, és végre jönnek ps exkluzívok pc-re. de ugye ez sem jó. Minden xar, minden f@s. Édes jó istenem. Nagyon kemények vagytok :D El sem tudom képzelni, milyen életetek lehet :D
23.
Ooorky
#14: Hmm, lehet ez volt nálam a "baj".

Összefüggő, csavaros történeteket vártam, ehelyett egy logikai bukfencekkel tarkított önmagát sokszor szemenköpő cucc lett (legalja a beyond kommandós küldetése ahol miután eltett pár embert láb alól leáll moralizálni a "főgonosz" likvidálásán).

Detroit ennek ellenére bejött, valszeg a témája miatt, megérte azt a 4000ft-ot amit a használt lemezést adtam.
22.
Back2U
#21: Sony most átérzi milyen volt mikor a Micro az Apple-től vette a Kinect szenzorait :D
21.
Nyarlako
Off de nem hoztak meg le itt:
https://www.oneangrygamer.net/2019/05/sony-partners-with-microsoft-to-make-use-of-azure-cloud-services-ai-development/84302/
20.
DeKor
Hülye PC-s egy évvel ezelőtt: - PlayStationre csak ilyen fos QTE játékok jönnek, ez nem is játék, hanem film, ha filmet akarok nézni, elmegyek a moziba, bla-bla-bla.

Hülye PC-s most: - Na ugye, hogy vannak PC-re is minőségi játékok, itt van ez a Detroit Become Human is.

Random hozzászóló: - Egy éve még fikáztad ezt a játékot.

Hülye PC-s: - Ja? Hát most is szar. Tök szar az egész, mi ez? Majd ha 3 forintért adják, akkor talán megveszem, de annyit se ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...