Switchre költözik a Brothers: A Tale of Two Sons

  • Írta: szlav
  • 2019. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo hibridkonzoljára látogat a Starbreeze többszörösen díjnyertes indie játéka, a Brothers: A Tale of Two Sons. A szívfacsaró történettel és különös játékmechanikákkal ellátott cím némi újdonságot is tartogat majd.

2013 augusztusában jelent meg a Starbreeze Studios fantasztikus indie játéka, a Brothers: A Tale of Two Sons. A fejlesztés az évek során sokféle platformra ellátogatott, de a Nintendo háza táját valahogy mégis elkerülte - egészen mostanáig.

A játékot kiadó 505 Games bejelentette, hogy Switchre is elhoznák a BAFTA- és VGX-díjnyertes alkotást, a megjelenésig pedig nem is kell sokat várnunk. Jövő héten, egész pontosan május 28-án már le is ránthatjuk azt a Switch online piacteréről 15 dolláros, 10 fontos, vagy 11,38 eurós áron.

Habár mindenkinek azt a tippet ajánljuk, hogy először egyedül játssza végig a játékot (ezzel megismerve annak egyedi mechanikáit, lévén egyedül irányítunk két különböző karaktert), az új változat tartalmaz majd egy helyi kooperatív opciót is.

A Brothers: A Tale of Two Sons tehát május 28-án érkezik Switchre. A játékot ezen felül megtaláljátok PC-n, Xbox 360-on és One-on, PS3-on és PS4-en, de még az iOS-es és androidos mobilkészülékeken is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...