Brothers: A Tale of Two Sons PC, PS3, X360

Két fivér érzelemgazdag meséje interaktív környezetben a Starbreeze tolmácsolásában.
1645117200

Vihető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ezen a héten sem érdemes kihagyni az Epic Games Store ingyenes játékát. Ezúttal Josef Fares legelső remekműve, a Brothers: A Tale of Two Sons került a terítékre, melynek nyomán szem nem marad szárazon.
1644663600

Mesés szigetek várnak az Epic e heti ajándékával

Az Epic Games Store jóvoltából ezen a héten hajóra szállhatunk, hogy egzotikus szigeteket bejárva küzdjünk a túlélésért. Jövő héten pedig Josef Fares első videojátékához juthatunk hozzá, ha az elmúlt tíz évben kimaradt volna.
1592316000

Az EA Playen bemutatkozik a Hazelight új játéka

A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out fejlesztői a nem hétköznapi játékaikról híresek, így már csak ezért is érdemes lesz péntek hajnalban figyelemmel követni az EA Play adását.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1558526400

Switchre költözik a Brothers: A Tale of Two Sons

A Nintendo hibridkonzoljára látogat a Starbreeze többszörösen díjnyertes indie játéka, a Brothers: A Tale of Two Sons. A szívfacsaró történettel és különös játékmechanikákkal ellátott cím némi újdonságot is tartogat majd.
1525082400

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.
1459956600

Victor Vran és Tropico 5 az új Humble Bundle-ben

Megérkezett az új Humble Bundle, melyben a vállalat egyik alkalmazottja által különösen kedvelt címek kaptak helyet. Szerencsére ízlese van a játékok terén az úriembernek!
1441036800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.
1439130180

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.
1438336840

Dátumot kapott a PS4-es és Xbox One-os Brothers

Két hét múlva érkezik a Brothers: A Tale of Two Sons a jelengenerációs konzolokra, az új változatokat még az E3 előtt jelentették be. A dobozos kiadásra többet kell várni, csak szeptembertől lesz kapható.