Először akcióban a Nioh 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 23.
  • Videó
Link másolása
A Koei Tecmo és a Team Ninja a Twitteren jelentette be, hogy a holnap kezdetét veszi a Nioh tavalyi E3-on bejelentett folytatásának meghívásos alapon működő zárt alfatesztje. Ennek örömére egy játékmenet-trailert is kaptunk.

Hiába telt el lassan egy teljes év a Nioh második részének E3-on tett bejelentése óta, még mindig nagyon keveset tudni a folytatásról. Ennek talán hamarosan vége, a Koei Tecmo és a Team Ninja ugyanis egy pofás, harcokból összeollózott előzetessel jelezte, holnap elrajtol a játék meghívásos zárt, kizárólag PlayStation 4-en elérhető alfatesztje, ami egészen június 2-ig fog tartani.

Ez a lépés talán azt is előrevetíti, hogy a heteken belül kezdődő idei E3-on végre komolyabb konkrétumok is kiderülnek a Nioh 2-ről. Mondjuk a tisztázott platformlista és a megjelenés időpontja.

6.
6.
gorbesz
#5: En is most kaptam meglepodtem pedig milyen limitalt lesz
5.
5.
Vis Major
Kaptam kódot a zárt bétához, most láttam a email fiókomban!!:) másfél óra és nyúzom.
4.
4.
PapaYeti
#3: Én az elaő boss on akadttam ki de a többi jó volt. Kicsit kevesebb szemetet dobáljon

De legfőképpen nem úgy kelljen varázs használó karaktert csinálni hogy egy fakardal végig püffölöd az ellenfeleket egy dojoban
3.
3.
DarkLord
Jó volt az első rész és nem is volt olyan nehéz (mondjuk a dlc-kkel már kicsit feltolták a nehézséget és ott lehetett izzadni :D) Szerintem tuti ugyanúgy jó lesz, mint az első, aki azt szerette ezt is fogja, aki azt nem szerette ezt sem fogja cucc... Ja az első is ex volt jó ideig azt meggondolták magukat így itt is elég szarul hangzik, hogy ex lesz (ki hiszi el nem? :D). Mindegy mindenki kapja meg az a lényeg én megveszem az tuti, mert jól szórakoztam az elsővel is.
2.
2.
Dízel
Mi az, hogy only ps4??? Az első rész mennyi idő után jött ki pcre? gondolom az is először exlusive volt. Amúgy semmi baj nem volt az első résszel, csak az hogy nem lehetett abbahagyni. :) Atom game!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...