Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic-film

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de a Buzzfeed jól értesült informátorokra hivatkozva állítja, a Rian Johnson-, valamint a David Benioff- és D.B. Weiss-féle trilógiák mellett egy harmadik Star Wars-trilógia is készül.

A Buzzfeed három különböző forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Disney a már korábban bejelentett Rian Johnson-féle és a Trónok harca sorozatot is készítő, David Benioff- és D.B. Weiss-féle Star Wars-trilógiák mellett egy harmadik háromrészes messzi-messzi galaxisban játszódó kalandot is készít.

A magazin úgy tudja, a történetet Laeta Kalogridis, a Viharsziget és az Alita: A harc angyala filmek forgatókönyvének írója veti papírra. A sztori a BioWare népszerű játéka, a Knights of the Old Republic idejében játszódik.

A Buzzfeed arról is beszámolt, hogy az alkotók nem egy résszel, hanem egy háromrészes trilógiával terveznek, vagyis egy nagyívű cselekményt ismerhetünk majd meg. Kalogridis állítólag 2018 tavasza óta dolgozik az első rész szkriptjén, így ha minden igaz, hamarosan be is fejezi annak munkálatait. A magazin úgy tudja, Bastila Shan, Darth Malak és Darth Revan karakterei biztosan felbukkannak majd a vásznon.

19.
19.
user101
De jó, mégegy uwe boll szintű feldolgozás, csak több pénzből. :)
17.
17.
chaosmonger
Az lesz a baj vele, mint minden megfilmesített játéknak. Ennek speciel jó a története, de akkor sem elég egy filmre, pláne 3-ra. Ez egy játék ami 90%-ban az adott pályán lévő ellenségek legyőzéséről szól.
14.
14.
ArrowCross
Remélem igaz a hír és remélem jobb lesz mint a mostani trilógia mert ezeknél a filmeknél még az Űrgolyhók is jobb Star Wars film.
13.
13.
Brenor
Nos mivel a történet már megvan írva már csak filmre kéne vetíteni. Viszont remélem a disney nem fogja elcseszni semmilyen hülyeséggel és remélem az olyan bolygók, mint Taris, Korribban hűek fognak maradni és a szereplők is. Egyébként egy kotor sorozatnak sokkal jobban örülnék.
12.
12.
Obi Wan Kenobi
#11: Nem, a legjobb egy Obi Wan spinoff lenne..

The master of trolling
3.
3.
ollie92
#1: General Kenobi ! You're a bold one.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...