2020-ra csúszik a Sonic-film

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Csúszás
A Paramount idei videojátékos nagyágyúja eddig korántsem azt a reakciót váltotta ki a közönségből, amire a stúdió számított. Az előzetesben felbukkanó Sonic-ábrázolás tényleg vállalhatatlan volt, az új dizájn elkészítése azonban sok idő.

A tavalyi év végén bemutatott első plakát nem sok jót jósolt a kék sündisznó mozis ábrázatát illetően, ám tavaszig kellett várnunk, amikor is a kiszivárogtatott sajtóanyagok egyértelművé tették, hogy ez a Sonic-adaptáció aligha lesz az, ami a rajongók olyan régóta vártak.

Az áprilisban közzétett első trailer pedig képes volt erre rátenni még egy lapáttal, Sonic kinézete olyan szintű baklövés volt, ami ellen az egész internet joggal lázadt fel. A stúdió azonban meghallotta a rajongók millióinak jajveszékelését, és úgy döntöttek, hogy nem hagyják veszni az alkotást, Sonic karaktere teljes mértékben új dizájnt fog kapni.

A mai napon Jeff Fowler, a film rendezője Twitteren jelentette be, hogy ezekhez az előre nem tervezett munkálatokhoz plusz időre lesz szükségük, így a november 7-i premiert 2020. február 14-re halasztották el. A tweetet egyébként a rendező a sokatmondó #novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie hashtaggel zárta.

7.
kirschakos
#4: Meg is lett az eredménye, szépen megbukott a film.
4.
Ultimate
#2: A fél világ messze nem. És ha röhögött akkor is leszarhatták volna. Lásd szellemírtók picsaremék, és hasonló csudák ahol jóval nagyobb zörgés volt egy trailer után, mégis telibeszarták...
3.
crytek
Kár hogy le lesz cserélve a Csobot Adél fejű Sonic
2.
Nyarlako
#1: Sok választásuk nem volt miután a fel világ rajtuk röhögött.
1.
Ultimate
Nagyon korrekt példaértékű hozzáállás. Nem köptek a rajongókra,a premiert is halasztva finomítanak. Tényleg,le a kalappal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...