2020-ra csúszik a Sonic-film

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Csúszás
Link másolása
A Paramount idei videojátékos nagyágyúja eddig korántsem azt a reakciót váltotta ki a közönségből, amire a stúdió számított. Az előzetesben felbukkanó Sonic-ábrázolás tényleg vállalhatatlan volt, az új dizájn elkészítése azonban sok idő.

A tavalyi év végén bemutatott első plakát nem sok jót jósolt a kék sündisznó mozis ábrázatát illetően, ám tavaszig kellett várnunk, amikor is a kiszivárogtatott sajtóanyagok egyértelművé tették, hogy ez a Sonic-adaptáció aligha lesz az, ami a rajongók olyan régóta vártak.

Az áprilisban közzétett első trailer pedig képes volt erre rátenni még egy lapáttal, Sonic kinézete olyan szintű baklövés volt, ami ellen az egész internet joggal lázadt fel. A stúdió azonban meghallotta a rajongók millióinak jajveszékelését, és úgy döntöttek, hogy nem hagyják veszni az alkotást, Sonic karaktere teljes mértékben új dizájnt fog kapni.

A mai napon Jeff Fowler, a film rendezője Twitteren jelentette be, hogy ezekhez az előre nem tervezett munkálatokhoz plusz időre lesz szükségük, így a november 7-i premiert 2020. február 14-re halasztották el. A tweetet egyébként a rendező a sokatmondó #novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie hashtaggel zárta.

3.
3.
crytek
Kár hogy le lesz cserélve a Csobot Adél fejű Sonic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...