Wolfenstein: Youngblood - lecsapnak a nővérek

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 25.
  • Videó
Befutott az első gameplay trailer a Wolfenstein: Youngbloodhoz, amely igaz, hogy csak alig 30 másodperces, de végre akció közben is megcsodálhatjuk azt, ahogy Jess és Soph Blazkowicz apjuk példáját követve leszámol a nácikkal.

A Wolfenstein: Youngblood egy meglehetősen izgalmas alkotásnak ígérkezik, mivel a két új főhősnek köszönhetően a szériában első alkalommal co-op kalandokban is részt vehetünk majd, ráadásul a játék hosszára sem lehet majd panaszunk, az előzetes értesülések szerint minden eddigi résznél hosszabb akcióra számíthatunk. A játék egyébként az 1980-as évek Párizsában játszódik majd, ahol a bebörtönzött BJ Blazkowicz nyomába eredhetünk, hogy láncait leverve fél Párizst is felszabadítsuk.

A Wolfenstein: Youngblood a jelenlegi tervek szerint PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen lesz elérhető július 26-tól.

14.
Nyarlako
#13: Az mai napig egy kiváló játék, és meg szép is.
13.
user101
Szerintem borzasztó erőltetett és iszonyatosan kifáradt már a sorozat. Továbbra is az RTCW volt a legjobb rész, azóta folyamatos lejtmenet... :(((
12.
NemecsekErno
Azt még fontos lenne hozzátenni, hogy mindeketten az LMBTDAXQGUZLMA képviselői.

Az eredeti trailerből nekem az derült ki, hogy két ilyen hülyegyerekkel nem is csoda, hogy Blazkowicz hamis álnéven elbújdokolt.
De ez a két szerencsétlen meg elindul megkeresni az öreget, hogy csak azért se legyen nyugalma...

#9: Tényleg? Még nem játszottam vele, de az összes előzőt végigtoltam. És miért volt szar?
11.
B-Shaggy
10.
Neo1989
Hát engem spec nem a karakterek kinézete érdekel. Meg ez egyébként is fps.
9.
grindcore
Elvonatkoztatva ettol az egesz feminaci akarmitol, sztem az elozo wolfi mar eleg szar resz volt, es bar tetszik ez a stilus felek eleg ures lesz, foleg h nyomott aron is jon...
8.
Blueberry
Pom-pom lány hatás,csak nézétek meg őket külön ;) j
6.
Nyarlako
#3: Nem rondak, realisztikusak. A modern feminizmus kijelentette hogy szép nők valójában nem léteznek, ha mégis az sérti a csúnyák érzéseit.
4.
Crow77
Abban van igazság,hogy már valóban fullbanyomják a kretént!Most kitalálták,hogy önkényesen dönthetnek abortusz vagy megtarom.Bezzeg,ha megfordítanánk,hogy egy férfi kizárólagos döntése alapján meg kell tartani vagy elvetetnie a gyereket akkor lenne ám háború!Ez a nagy szabadság így is már odáig fajult,hogy az útszéli ku.vák konzervatívabban öltözködnek mint az átlag!
3.
tyber16
#1: De ha egyszer tényleg kibaszott rondák akkor nincs mit tenni.
2.
Dízel
#1: te kezdted papa. öngól.
1.
Kawada
Tudjuk, tudjuk, "hogynéznekezekki?", "őszintén ez most fiú vagy lány?", "mocskos feministapropaganda"... nem kell belemenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...