Sztoritraileren a Warhammer: Chaosbane

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 26.
  • Videó
A legújabb akció-RPG ott veszi fel a fonalat, amikor Magnus legyőzi az Asaval Kul által vezetett káoszhordákat: a cél a Régi Világ feletti uralom megszerzése. Erről szól a legújabb sztoriközpontú előzetes.

A készítőknek nincs nehéz dolga, hiszen 25 év alatt összegyűlt lore-ból gazdálkodhattak a Warhammer: Chaosbane sztorijához. Történetünk azután játszódik, amikor Magnus megveri az Asaval Kul által vezetett káosz hordáit. A gonosz azonban nem sokáig nyugszik, kis pihenő után máris bosszút esküszik. 

A játékosok a Régi Világ egyik hősét irányítják a négy közül, akik idővel szövetségre lépnek egymással. Nem nehéz kitalálni, hogy elsősorban a kooperatív módban erős az anyag. 

Ha pedig végeztél a kampánnyal, ott a Boss Rush mód, amelyben véletlenszerűen generált terepen kell legyőznöd a főellenségeket, miközben értékes relikviákat gyűjtesz. 

A Warhammer: Chaosbane június 4-én jön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de ha a Magnus Editiont vagy a Digital Deluxe-kiadást választod, már május 31-én nekiveselkedhetsz a kalandnak. 

5.
Nyarlako
#4: Az hogy csak azért kellett hogy a szar Age of Sigmart behozzák.
4.
TolokocsisIsBack
#2: Mibaj van az Endtimes-val? Az Age Of Sigmart azt kb mindenhol olvasom, hogy iszonyat szar lett. De az Endtimes volt ami belevitt a WH-be. Es kb az egyik, ha nem a legjobb dark fantasy univerzum resz az iment leirt szegmens.
3.
latis666
Szerintem meg nagyon fontos a sztori. :) Persze a játékmenet a kaszabolás szintlépés is kell de ha nincs történet akkor csak azért játszik az ember mert sok az ideje.
2.
Nyarlako
#1: Ez egy nagyon kidolgozott világ, piszok jó lore a WH.
Leszámítva az Endtimes meg AoS szemetet persze.
Valami sztori meg azért kell a daralas melle is.
1.
kanguru
Sose ertettem minek eroltetik a storyt fps, arpg stb jatekokban. Itt a henteles es a loot a lenyeg esetleg strategia hogy kell kinyirni a bosst.
Egy 30 oldalas diakregenyben tobb/ertelmesebb sztori van mint a jatekok 99%-aban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...