The Witcher - magyarul ökörködnek a nilfgaardiak

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Előkerült néhány kulisszák mögötti felvétel a Magyarországon forgatott The Witcher-sorozatról. A klipek nem árulnak el túl sokat a történetről, de azt megmutatják, hogyan festenek majd Nilfgaard fekete páncélos katonái.

Hazánkban forgott a Netflix The Witcher-adaptációja, így természetes, hogy rengeteg magyar statiszta is helyet kapott a várva-várt produkcióban. A nemrégiben napvilágot látott mobilos felvételeken pedig láthatjuk is őket, mégpedig nilfgaardi feketében. A látottak alapján biztosan remek volt a hangulat a helyszínen, hiszen a srácok nagyon jókedvűen hülyéskedtek az erdőben.

A keményvonalas The Witcher-fanoknak feltűnhet, hogy a videón látott páncélzat jócskán eltér a játékokban látott nilfgaardi egyenruhától. A fekete szín persze stimmel, és Nilfgaard aranyszínű napját is kiszúrhatjuk egy-két képkockán, de a furcsán gyűröttnek tetsző mellvérthez hasonlót eddig még nem láthattunk.

A Henry Cavill főszereplésével érkező The Witcher-sorozat még idén befuthat a Netflixen.

8.
8.
hedzsooo
#6: Voltaképpen nem ők tehetnek róla, hogy megy a marhaság a kommentek között, hiszen eleve a cikkek is hatásvadászok/pontatlanok róla, mint általában a legtöbb cikk ilyen témában. (Nem csak magyar nyelven 1ébként persze, hanem angolul is, ahonnan az infót/hírt átvették 1az1ben...)
7.
7.
hedzsooo
"de azt megmutatják, hogyan festenek majd Nilfgaard fekete páncélos katonái" Szerintem kurtára nem mutatják meg, minthogy manapság már minden vmire való sci-fi/fantasy filmben (+ 1 TV-sorozat esetén is) rengeteg az utómunkálat... Majd ha már a CGI/VFX-effektek megvannak teljesen, kijön 1 hivatalos előzetes ahol látni benne esetleg Nilfgaard fekete páncélos katonáit is, na majd akkor mutatják meg nekünk...
6.
6.
bitbandita
#5: Pár ökör telefonnal fölvett idétlenkedése alapján ne ítélj már baszki.
5.
5.
ollie92
Nagyon olcsó, te jó ég. Ehhez még drága CGI is kevés lesz.
4.
4.
Ooorky
#1: Netflix sorozatok 90%-a szemét, csak a többség a maradék 10%-ot ismeri.
3.
3.
zoli12i
#2: Remélem megoldják tényleg. Mert ez így nem tudom mi akar lenni :D
2.
2.
manderel
Elvileg csak a háttérstatisztáké lesz ilyen. Az sem kizárt, hogy kerül rá még valami CGI.
1.
1.
zoli12i
Titkon reménykedtem benne, hogy talán jó lesz a sorozat. De mi az isten ez a mellvért ?
Már most rossz előjel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...