The Last of Us: Part II - közeleg a trailer és a dátum?

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Pletyka
Két különböző forrásból érkezik a pletyka, miszerint a Sony még ezen a héten meglephet minket a The Last of Us: Part II következő előzetesével és leránthatja a leplet a megjelenés pontos dátumáról is.

A héten megtudhatunk egyet, s mást a The Last of Us folytatásáról - már ha hihetünk a Gamereactor és a Legion de Jugadores információinak. Mindkét spanyol lap azt állítja, hogy a Sonyhoz igen közeli, megbízható forrásból kapták a fülest, miszerint a hét folyamán befuthat a The Last of Us: Part II következő trailere, amivel egyetemben lehullana a lepel a játék premierdátumáról is.

Mindez egyelőre persze csupán pletyka, de egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a Sony meglepne minket valami nyalánksággal a napokban. A Death Stranding titokzatos teasere és a mostani hírek után mi egyre valószínűbbnek látjuk, hogy a Sony egy újabb State of Play előadásra készül, hiszen ne feledjük: a japán vállalat idén kihagyja az E3-at is.

17.
Hunszi
Kész...meg is van a válasz. November 8 Death Stranding.
16.
Oldman
Az eredeti jàtèk filinget szinte soha nem lehet visszahozni az ùjabb rèszekkel, hiszen maga az ùjdonsàg hiànya az, ami ezt valamilyen szinten gàtolja. Nekem pl tetszik az előzetes trailerek alapjàn amit làtok, de tisztàban vagyok vele, hogy mind grafikailag, mind törtenetileg szinte teljesen màs művel fogok majd jàtszani, màr a piacra kerülès első napjàn vàrhatòan.
14.
kamgecam
#3: Novemberben jön! ;)
13.
Kawada
#12: Pénzügyi év szempontjából ez bőven lehet február is akár.
12.
Hunszi
Én biztosra veszem, hogy a Last of Us 2 idén megjelenik. A Sony sikeres pénzügyi évéhez kell egy nagy ugrás a bevételekben az év végére. Jelenleg semmi nagy cím nincs bejelentve a holiday seasonra, szóval nem kérdés, hogy egy PS exklúzív biztosan jönni fog abban a periódusban.
6.
DeKor
#5: Az teljesen biztos, hogy a The Last of Us Part II és a Death Stranding is PlayStation 4-re fognak megjelenni.
5.
atedolgod
#3: A Death Stranding talán már bőven kész is van. De a sony nem fogja "ellőni" a puskaport, ha nem muszáj. Buta dolog volna egymásra halmozni a népszerűbbnek ígérkező darabokat. Az is lehet hogy hagyják a játékot csiszolgatni még a ps5 megjelenéséig.
4.
atedolgod
Ettől a játéktól az első trailer nagyon elvette a kedvemet... szóval bőven kihagyható.
3.
GAMEROD
Idén egyikből se lesz semmi. A Death Stranding pedig tipikus az a játék amit csak azzal lehet eladni hogy Kojima, Silent Hill meg Norman Reedus. Mert maga a játék amit láttam belőle egy elvont üres valami.
2.
hajbel
1.
atroll1
Ilyen faszom híreket
"A Borsodi Szemle c. lap forrása szerint, van némi esély arra, hogy a héten nem lesz Death Stranding és The Last of Us 2 premier.
Bár a feltételezés még nem hivatalos, de ugyan ez az újság hozta le, hogy nem lesz God of War Xbox-ra, úgyhogy nem ez lenne az első alkalom, hogy bennfentes infókat teregetnek ki"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...