The Last of Us: Part II - közeleg a trailer és a dátum?

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Két különböző forrásból érkezik a pletyka, miszerint a Sony még ezen a héten meglephet minket a The Last of Us: Part II következő előzetesével és leránthatja a leplet a megjelenés pontos dátumáról is.

A héten megtudhatunk egyet, s mást a The Last of Us folytatásáról - már ha hihetünk a Gamereactor és a Legion de Jugadores információinak. Mindkét spanyol lap azt állítja, hogy a Sonyhoz igen közeli, megbízható forrásból kapták a fülest, miszerint a hét folyamán befuthat a The Last of Us: Part II következő trailere, amivel egyetemben lehullana a lepel a játék premierdátumáról is.

Mindez egyelőre persze csupán pletyka, de egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a Sony meglepne minket valami nyalánksággal a napokban. A Death Stranding titokzatos teasere és a mostani hírek után mi egyre valószínűbbnek látjuk, hogy a Sony egy újabb State of Play előadásra készül, hiszen ne feledjük: a japán vállalat idén kihagyja az E3-at is.

17.
17.
Hunszi
Kész...meg is van a válasz. November 8 Death Stranding.
14.
14.
kamgecam
#3: Novemberben jön! ;)
12.
12.
Hunszi
Én biztosra veszem, hogy a Last of Us 2 idén megjelenik. A Sony sikeres pénzügyi évéhez kell egy nagy ugrás a bevételekben az év végére. Jelenleg semmi nagy cím nincs bejelentve a holiday seasonra, szóval nem kérdés, hogy egy PS exklúzív biztosan jönni fog abban a periódusban.
3.
3.
GAMEROD
Idén egyikből se lesz semmi. A Death Stranding pedig tipikus az a játék amit csak azzal lehet eladni hogy Kojima, Silent Hill meg Norman Reedus. Mert maga a játék amit láttam belőle egy elvont üres valami.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...