Ezek a PlayStation Plus júniusi címei

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Akció
Link másolása
Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik a PlayStation Plus júniusi játékfelhozatala, melynek tagjai a jövő hét folyamán válnak letölthetővé a szolgáltatás előfizetői számára. Lássuk a friss kínálatot!

Noha már nem járnak PlayStation 3- és PlayStation Vita-címek a PlayStation Plus-előfizetés mellé, ezen valószínűleg nem sok játékos bánkódik, ha olyan PlayStation 4-es anyagokat kapnak, mint amilyeneket júniusban is.

A következő havi felhozatal június 4-én élesedik (addig lehet tölteni a májusi játékokat), ezúttal a Sonic Maniának és a Borderlands: The Handsome Collectionnek örülhetnek a rajongók. Az előbbi egy viszonylag friss darabja a Sonic-sorozatnak, és egy valódi nosztalgiabomba, míg az utóbbi egy gyűjteményes kiadás, amely a Borderlands 2-t, a Borderlands: The Pre-Sequel!-t, illetve azok összes DLC-jét felvonultatja.

6.
6.
Hunszi
#5: Gondolom te vagy akkor az a kategória, akinek semmi nem elég. A Handsome Collection a mai napig 30 eurókért megy, odavágják most a pluszhoz...de már ez sem elég. Mégis mit akarok? 1-2 éves címeket?
5.
5.
Ooorky
Fasza, most már ócska indie játékok helyett 1 éves PS Now címeket fognak osztogatni a Plus mellé?
4.
4.
Tibi80
Igen, valami ilyesmi, amit elvárná az ember... Csak így tovább... :)
2.
2.
habo
Na ez tetszik,legalább ilyen vagy ettől jobb legyen minden hónapban.
1.
1.
DarkLord
Nem rossz pack a Borderlands-szal el lehet lenni egy jó darabig, aki nem játszott még vele. Sonic meg oldschool (mondjuk nekem már nem adta, mikor játszottam vele).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...