Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 2.
  • Akció
Ebben a hónapban egy multira kihegyezett főzős játékot, illetve az utóbbi évek egyik legjobb belső nézetű kalandjátékát kapják a PlayStation Plus-tagok. A What Remains of Edith Finch bizonyára maradandó élményt nyújt.

Két igazán remek indie cím lesz májusban a PlayStation Plus-tagok jussa. A kaotikus multiplayer főzősdi, az Overcooked eredetileg 2016-ban jelent meg, a feladatunk az, hogy kaját készítsünk a barátainkkal közösen egy étterem számára - a kapkodás garantáltan sok mókás pillanatot eredményez. 

A második cím a What Remains of Edith Finch, amely a Giant Sparrow díjnyertes sétaszimulátora. A sztori szerint egy ősi átok kísérti a Finch-famíliát, mi az utolsó életben maradt családtagot, Edithet irányítjuk. Ki kell derítenünk, hogy rokonaink miért és miként haltak meg. Nemcsak simán bejárjuk a kúriát, számos visszaemlékezős jelenetet élhetünk át, melyek során testet ölt a szomorú történet.

A játékokat május 7-től lehet bezsákolni, és addig érdemes pótolni az áprilisi kínálatot

33.
delphijos
#10: "nézd meg miket dobálnak a gamepassba"

A GP nagyon jó, csak nem értem ide hogy jön. A gold meg a + már régen csak a multiról szól, szinte csak "alibiből" adják ezeket hozzá. Felesleges a vita. Lehet háborogni a fizetős multi miatt, konzolon ez van. Az "ingyen" játékok meg olyano amilyenek. Ha valaki multi nélkül csak játszani akar, akkor inkább a GP-re vagy Now-ra fizessen elő. Ennyi.
30.
supair
Kíváncsi vagyok hogy jön be.
23.
supair
És mielőtt még kigugliznád......itt nem egy szimpla doboz piacon való szerepléséről beszélünk.Emeszd meg mert pont ez alatt a hír alatt erről vitázni nem szeretnék.
22.
Yanez
Az Overkukidért még én fizetnék, hogy ne adják ingyen se. A másikról viszont sok jót hallottam, volt idő amikor meg is akartam venni, de feledésbe merült az egész. No majd most!
21.
supair
Komolyan nem basztatni akarlak de a piaci részesedés nem az eladott konzolok számával egyenlő.Ennyi.
18.
supair
#17: A Finch tényleg egy jó gém........Sonysok töltsetek és próbáljátok az első óra után visz magaval úgy is. Amúgy Kawada és a fele piaci részesedés....mai nap legjobb vicce.
17.
#16: Az valóban jó kis sétaszimulátor és valóban 2óra,de csak azért mert lassan megy a karakter :)A szobában lakó mélydepisek imádni fogják bokáig könnyekben!
16.
atroll1
#13: Viccen kívül: mondjuk az Edith Finch pont egy olyan cím, ami jónak tűnik és hónapok óta az első olyan játék, amit kimondottan várok és meg akartam venni. De ettől függetlenül, ha már kikukázták a Vita és PS3 címeket, egy kicsit odatehetnék magukat, mert ez így tényleg gyengus.
15.
Bnecne
Amúgy ez már nem görbetükör kategória. Ezen az oldalon ez az átlag. Látod valaki egy rossz szót szólt és jöttek a sony szent sereg tagjai a PS védelmére.
13.
#12: Igen értem a görbetükröket,de viccen kívül,ha több konzol van a házban akkor totál felesleges a ps előfizetés.Single vonalhoz meg nem kell.
12.
atroll1
#10: Amúgy meg tökjók ezek a játékok, mert az Edith Finch kb. 2 óra alatt megvan és így tudok játszani más játékkal is, tudod ps-re RENGETEG játék van, exkluzívak is, pl. a GoW vagy daysgone.
Az overcooked pedig többjátékos game, ami azért tök jó, mert ps-re több játékos van, tudod abból sokkal többet eladtak!
11.
atroll1
#10: Most miért írod ezt? Nem tudom, láttad-e, most jött ps-re a days gone és van rá gow is, az meg ugye évjátéka!! Süt a kommentetekből a sony gyűlölet, de csak irigyek vagytok, mert a plus-ba volt conan!
10.
#6: Ez még nem mossa le azt a tényt,hogy míg az egyik oldalon bővül a kínálat sokkal alacsonyabb áron a másikon kiherélik vagy megszüntetik azt! De ha ennyire szeretsz számolgatni akkor itt van!Havi négy játék(még ha ez a hónap karcsúbb is lesz)mellé 300ft 3 hó osztva kettővel,aztán nézd meg miket dobálnak a gamepassba.
8.
Duken
#6: Oké. Szerintem meg az xbox sokkal jobb mert erősebb és messze jobb szolgáltatásokat nyújt. A kontrollere is 1000x jobb!!!!Aki rosszat mer mondani az ms-ről csakis sonyfanboy lehet mint te. Phil megmondta és igaza van mert nagyon szimpatikus! Az exek meg nem szàmítanak kapís?
7.
Duken
#4: Csak trollkodik.Flémel nehogy beugotjatok neki. A sony ponykat figurázta ki, nem túl eredeti, unalmas módon. :)
6.
atroll1
#5: Már ne haragudj, de hogy lenne drága? Ha ugandai címre regszitrálsz, akkor csak 17000 Ft évente. Haverral meg lehet oldani okosba, felesbe, így máris csak 8500 Ft egy évre
Ha ezt a 8500-öt elosztod 365-tel, akkor máris kiderül, hogy naponta CSAK 23 Ft, azaz óránként kevesebb, mint 1 forint! Ha még azt is mellé tesszük, ez azt jelenti, hogy 0,02 Ft/perc, ezt meg igazán lehet lefelé kerekíteni. Így tulajdonképpen INGYEN VAN!
A játékok is nagyon jók! Múlt hónapba pl. a Conan, lehet hatalmas dákót vagy csecseket csinálni a karakternek, azért az már valami! A daysgone-t meg nem kéne fikázni, egyébként is a gow az évjátéka, oké?
5.
Bnecne
#3: Mi van ? Elolvastad te egyáltalán a kommentjèt? Meg attól hogy megmondja az igazat (drágább, kevesebb játék, rosszabb ingyenes játékok) attól még nem hater
4.
Fata Morgana
#3: "Szóval elvakult xbox fan/sony hater vagy, egyébként is mibajod van a days gona-nal?

Te jó isten "ember"!!
Még csak a játék címét sem írta le.
Ennyi "látó embert"....Oh my ...!!:)
3.
atroll1
#2: Ez nem így van, látszik a kommenteden, hogy még fényképen sem láttál soha sony konzolt és egyébként is, ha leosztjuk, hogy ez mennyibe kerül percenként, elosztjuk kettővel (mert haverral fizetem felesbe, ugandai profillal) és lefelé kerekítem kiderül, hogy ingyen van.
Szóval elvakult xbox fan/sony hater vagy, egyébként is mibajod van a days gona-nal?
Tehát kurva jó a plus, boldogan fizetnék még egyszer ennyit érte, az új gow meg goty, köszönöm, nincs több mondandóm
2.
Kovbaj
Indi indi indi, hogy a kurva anyátokat. XD Még jó hogy emelték a Plusz árát és kevesebb játékot is adnak. Én Ps+ előfizető vagyok jó pár éve Ps3 érátol kezdve miota van ez a szolgáltatás, csak is a multi miatt fizetek elő rá, de én csakis digitális játékokat veszek. Nem vagyok pennyfucker. Arrol volt szó hogy lassan a következő Gen váltás kapujában nem lesznek Indi játékok. Akkor most mi van? Egy csomo Remaster, és Ps exkluzív cim van már nyugdíjas pályán, tény hogy sokat közülük megvettem anno megjelenéskor. Kérdésem az itt kommemtelökhőz hogy miért ekkora zsidók ülnek a Sony vezetésénél? Köszönöm a válaszókat.
1.
Hunszi
Ha az értéket nézem, brutálisan gyenge kinálat, de ha azt, hogy az Overcooked egy írtó fun játék, akkor elmegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...