Death Stranding - új jelenetek a japán előzetesben

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 30.
  • Videó
Link másolása
A tegnap bemutatott nemzetközi előzetes mellett a japánok is kaptak egy nekik hangszerelt kedvcsinálót, ami ugyan többnyire ugyanazt tartalmazza, mint a tegnapi videó, de azért akadnak benne új jelenetek is.

Ha csak visszafogottan is, de tegnap végre megnyíltak a Death Stranding információs csapjai, így kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy összerakjuk, mi is akar majd lenni Hideo Kojima legújabb játéka. Végre a megjelenési dátumról is lehullt a lepel, így kiderült, hogy november 8-án jelenik meg a PlayStation 4-exkluzív kalandozás, ráadásul itthon magyar felirattal.

Az információk többségét egy masszív, átvezetőket és játékmenet-pillanatokat is felvonultató előzetesből lehetett összeszedni. Szerencsére a japánoknak szánt kiadás tartalmaz extra jeleneteket is. Az elsőért úgy a hatodik perc környékére kell tekernetek, ahol Sam az erdőben vív küzdelmet egy hatalmas, természetfelettinek tűnő szörnnyel. Ezt követi egy érdekes, a történet szempontjából újabb kérdéseket felvető rövid pillanat, amikor Amelie (Lindsay Wagner) látható Higgs (Troy Baker) maszkjában.

Kojima a Twitteren megosztott még egy fontos információt. Megerősítette, hogy a játék nem egy Metal Gear-sorozatra jellemző lopakodós cím lesz. A dizájner úgy fogalmazott, hogy a Death Stranding egy akciójáték, amiben a hangsúly a kapcsolatokon lesz. Ahogy írta, ő csak "Strand Game-nek" hívja játékát.

14.
14.
user101
Pedig tök egyértelmű: átvezető, mész a motorral, átvezető, elég ugrik egy Pokémon, QTE, meghalsz-átvezető vagy átvezető-mehetsz tovább... :)))
13.
13.
Chrysh
#12: De Kojimaaaaaaaa!

Nem tudom, de én nem tudok egy nagyobb névre sem akkora pátosszal nézni, hogy majd megzakkanjak attól, ha csak egy villanásnyit is látok a munkájából. A 8 percnyi trailer alatt még mindig nem tudjuk kristálytisztán milyen is lesz a gameplay, szóval a szobasarki Kojima-szentély felállításával én még várok.
12.
12.
logic5
Azért én nem vagyok annyira elájulva, a gameplay részek igencsak szánalmasak. Oké, hogy az átvezetők ütnek, de kb ennyi ami benne van. EDDIG. De várjuk ki a végét. Pedig nagyon vártam, de most le lettem lombozva pöppet.
7.
7.
Ps fanboy
#1: Hát nem tudom, én még nem vettem játékot szimpla hype miatt. A reklámok túlozhatnak ahogy a kritikusok is, a szemem azonban nem. Például az Uncharted4 nél nagy volt a hype, már a bejelentés pillanatától, a GoW nál szintén, de azoknál lehetett tudni, hogy nagyjából mire számíthat az ember, a Death Stranding nél mióta tudjuk, hogy lesz, az összes róla szóló cikk alatti kommentek nyolcvan százaléka fikázás volt, egészen tegnapig, ennyit a túlnagy hyperól.
1.
1.
Hunszi
A mai napig nem tudom eldönteni, hogy a mi a hátam ez a játék?? Nagy a hype, de őszintén nem értem miért, oké oké Kojima, de azon kívül miért? Egyelőre a gameplay egy nagy nulla, semmi mást nem láttunk, csak morbid jeleneteket és setálást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...