E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 31.
  • Teaser
Link másolása
Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

Kissé szkeptikusak voltunk, amikor a Square Enix bejelentette, hogy a Sony szokásos sajtókonferencia-időpontját nézte ki a saját E3-as műsorának idén, a jelek szerint azonban tényleg erős műsorral készülnek a japánok. Korábban kiderült, hogy a Final Fantasy VII Remake és a Marvel's Avengers is szerepel a kiadó lineupján, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy a Dying Light 2 is a Square Enix showján fog feltűnni.

Ezt a játék fejlesztője és kiadója a Techland jelentette be egyébként, miután megállapodtak a japán vállalattal arról, hogy ő terjesztheti az amerikai régióban a várva-várt folytatást. A Dying Light 2-nek még nincs pontos megjelenési dátuma, de a korábbi ígéretek szerint még 2019-ben elrajtol a cím PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A Square Enix-konferencia magyar idő szerint június 11-én, hajnali 3 órakor veszi kezdetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...