Ingyenes játékok péntek estére

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 31.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték szerepel az étlapon.

Folytatódik az Epic Games Store promósorozata, ezúttal a City of Brasst tölthetik le ingyen a játékosok az üzlet kínálatából. A City of Brass egy belső nézetű dungeon crawler, amit egykori BioShock-fejlesztők raktak össze, és egészen június 6-ig szerezhetitek be fizetés nélkül - utána a Kingdom: New Lands érkezik meg az akcióba.

A másik ingyenes játékot a GOG szállította, a lengyeleknél a Mystre hajazó Obductiont húzhatjátok be a Summer Sale Festival apropóján. Ha érdekel a játék, irány az üzlet weboldala, és add mihamarabb a könyvtáradhoz, ez a lehetőség ugyanis masszívan időkorlátos, ma véget is ér. Jó szórakozást!

4.
4.
Heldengeist
#1: Semmiért nem szabad. Én a magam részéről az Originre sem pártoltam át. Aktiváltam rajta azokat a már meglévő játékaimat, amit lehetett és már korábban is megvolt, de azóta be sem léptem. Eredetileg csak a Need for Speed Carbon gyűjtői változat miatt regisztráltam, mert tönkre ment a lemez és csak egy normál változatot kaptam a helyére, de azt pont nem lehetett aktiválni. Az ingyen játékaikat is letojtam, amikor eleinte azzal akarták duzzasztani a felhasználótábort.

Az Epic Store még ennyit sem ígér, plusz még felhasználóellenesebb, mint az EA, ami azért már teljesítmény. A GoG-é volna a jó hozzáállás, azt kell támogatni, nem az ilyen rohadék cégeket.
2.
2.
Perseus84
#1: Jaj h ha esetleg felteszed akkor automatikusan torlodik a tobbi kliens? Ezt nem is tudtam
1.
1.
Lord Zozo
Az biztos, hogy emiatt a játék miatt nem fogok átpártolni az Epic store-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...