Modern Warfare - PS4-re jönnek először a DLC-k

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare megjelenés utáni tartalmaiért már semmilyen módon nem kell fizetnünk, a platform-exkluzivitás üzleti modellje mellett azonban továbbra is kitart az Activision.

Tegnap bejelentették a Call of Duty: Modern Warfare-t, és bár az első hírekből kimaradt, a PlayStation YouTube-csatornájára feltöltött trailer végére már odabiggyesztették azt az infót, hogy ezúttal is a PlayStation 4-játékosok kapják majd meg elsőként a FPS megjelenés utáni tartalmait. Az exkluzív időszak hét napig tart.

Ez abból a szempontból nem meglepő, hogy az Activision a 2015-ös Black Ops III óta ápol partneri kapcsolatot a Sonyval, előtte pedig a Microsofttal paktált le ugyanígy. Amiben más a helyzet, hogy a Call of Duty: Modern Warfare megjelenés utáni tartalmai ingyenesek lesznek, sem külön, sem szezonbérlet formájában nem kell rájuk befizetni. A váltást épp azzal indokolta az Activision, hogy nem szeretné fragmentálni az egyébként crossplay-kompatibilis anyag játékosbázisát - nos, az biztos, hogy ezt a célt az efféle megállapodások nem segítik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - ha kimaradt volna, feltétlenül olvassátok el a játék sztorijáról és technológiájáról készült összefoglalónkat!

2.
2.
Gykrizsi
#1: Semmi, vak vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...