Call of Duty: Modern Warfare - zombimód nélkül

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 1.
  • Hír
Link másolása
A héten hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a Modern Warfare, ami újragondolja a 2007-es Call of Duty 4 során megismert történetszálat. A realisztikusabb megközelítés miatt pedig nem lesznek zombik.

Jacob Minkoff, a Call of Duty: Modern Warfare játékmenetéért felelős vezető a PlayStation Lifestyle-nak adott interjúban elárulta, hogy az idén októberre tervezett új felvonásban nem lesz elérhető a zombimód. Minkoff azzal indokolta az Infinity Ward döntését, hogy a realisztikusabb, napjaink konfliktusaira reflektáló megközelítésbe nem férnek bele az élőhalottak. Annyira azért nem meglepő a stúdió húzása, hiszen eddig egyetlen Modern Warfare-játékban sem szerepelt ez a fajta kooperatív mód.

Minkoff azt is elárulta, hogy a rajongók természetesen nem maradnak co-op lehetőség nélkül, de egyelőre nem osztott meg részleteket a zombikat helyettesítő játékmódról. Nem kizárt, hogy az élőhalottak helyett ezúttal terroristákkal kell majd vívnunk.

Emellett lehullt a lepel a játék különböző kiadásairól is, amiből lesz egy pár. A szezonbérlet nélkül érkező Call of Duty: Modern Warfare digitális kiadásai már elő is rendelhetőek. Három választási lehetőségünk lesz: a Standard, az Operator és az Operator Enhanced Digital Edition. Az első természetesen csakis a játékot tartalmazza, a második viszont az alapjáték mellett már némi bónuszt is kínál. Az Operation Edition részeként három különböző Operation Packet is kapunk, amelyek három különböző operátort, operátorkülsőt és fegyvert tartalmaznak.

Így juthatunk hozzá az All Ghillied Up nevű csomaghoz, amiben a Grinch nevű operátort kapjuk meg, méghozzá a csernobili küldetés során használt álcázó ruhával és mesterlövész-puskával. A második operátor, Otter a Crew Expendable pakk része lesz. Ő a Call of Duty 4: Modern Warfare hajós küldetéséből lett átemelve. Gázmaszkos külső és rövid csövű sörétes puska társaságában kapjuk meg. A harmadik, War Pig névre keresztelt pakkban az egyik tankos küldetés nyújtott inspirációt. Operátorunk, Wyatt egy sivatagi álcakülsőt kap, egy egyedi pisztollyal karöltve.

Az Operator Enhanced Digital Edition a fentieken felül kínál még 3 ezer Call of Duty-pontot, továbbá a Black Ops 4 bármely változatát előrendelők kapnak egy beváltható Prestige-tokent is.

A dobozos változatokból is kapunk majd egy sima sztenderd kiadást, illetve egy Precision Editiont. Ez utóbbi nem lesz mindenhol elérhető, viszont tartalmazni fog egy pofás fémdobozt, egy KontrolFreek nevű, kontrollerekre szerelhető cuccot, továbbá az Operator Edition tartalmait.

Ha érdekelnek a játék eddig ismert részletei, fussátok át tartalmas összefoglalónkat! A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én debütál majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
shatterhand
Spec ops kuldikbol havonta jon majd egy uj. Illetve heti challangek is lesznek.
3.
3.
shatterhand
Vmilyen szinten bírtam, de a sok feladathoz nem volt időm. Az IW zombi módja tetszett, a WW2,BO4 már nem.
2.
2.
darksiders19873
Eddig se kellett volna bele! Legyen egy jó pörgős kampány és kész!
1.
1.
Neo1989
Csak a Single legyen jó a többi engem nem érdekel. Zombi móddal v a nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...