Modern Warfare - a kampányt folytatja a co-op mód

  • Írta: szlav
  • 2019. június 3.
  • Hír
Link másolása
Érdekes részletek derültek ki a Call of Duty: Modern Warfare kooperatív játékmódjával kapcsolatban. A hírek szerint ezek a küldetések közvetlenül az egyjátékos mód történetét folytatják majd.

Kétségtelen, hogy az Infinity Ward ezúttal tényleg ráfekszik az idei Call of Duty történetére. Olyannyira, hogy a Modern Warfate kooperatív módja is egy komoly történetet mesél majd el - sőt, az közvetlenül az egyjátékos kampány eseményeit folytatja majd. Megtudtuk azt is, hogy az egyjátékos sztori, a társas missziók, valamint a hagyományos multiplayer egyaránt hozzájárulnak majd a profilunk fejlődéséhez.

Jacob Minkoff, a játék rendezője a PlayStation Lifestyle-nak adott interjújában a következőket árulta el: "Még nem állunk készen arra, hogy részletekbe merüljünk a kooperatív játék kapcsán, de azt már elárulhatom, hogy az egyjátékos mód egyből a co-op sztorijába vezet majd. Nincs megállás, az események csak folytatódnak. A sztori, a játékmenet, a fejlődési rendszer - mind közvetlenül folytatják majd azt, amit a lemezen, vagy a digitálisan letöltött fájlok között találtunk. Tudtuk, hogy meg kellett tartanunk az állandóságot a különböző játékmódok között, ezért úgy döntöttünk, hogy mindent megteszünk azért, hogy egy teljesen folytonos élményt nyújtsunk."

A hallottak tehát teljesen szemben állnak a Modern Warfare 2 és Modern Warfare 3 precedenseivel, ahol a kooperatív küldetések az egyjátékos mód misszióit spékelték meg némi változtatásokkal. Ezek leginkább rövid kihívásokra emlékeztettek, ahol a végső célt az elérhető csillagok begyűjtése jelentette. Ha ezek helyett egy másodlagos sztorimódot kapunk az idei Modern Warfare-rel, akkor az valóban nagyot dobhat majd a játékon.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
Hunszi
Csak ez nehogy azt jelentse, hogy e miatt a single kampány csak 4 óra lesz s a maradék tudom is én 6 coop-ban folytatódik...
3.
3.
gorbesz
Osztakkómivan? Cheap,rovid lesz he
1.
1.
logic5
Ha tényleg így fog kinézni, akkor le a kalappal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...