E3 2019: Kiszivárgott az új Watch Dogs címe

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 4.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazon brit részlege volt a ludas: még az E3-as bejelentés előtt kitudódott a harmadik Watch Dogs címe és néhány információ róla. A Watch Dogs Legion tényleg Londonban játszódik, méghozzá a Brexit utáni időkben.

Az utóbbi idők példái bizonyítják, hogy a Ubisoft - pontosabban a partnerei - nem tudnak titkot tartani. Esetünkben az Amazon brit részlege szellőztette meg a Watch Dogs Legiont, a nyitott világú akciójáték harmadik része lehetett volna a francia kiadó E3-as konferenciájának egyik nagy bejelentése. 

A korábbi pletykáknak megfelelően az anyag tényleg Londonban játszódik, nem sokkal a Brexit utáni időkben, ahol a társadalom, a politika és technológia megváltozott. Az adatlap szerint a főhős bármelyik NPC felett átveheti az irányítást, maga a játszótér pedig a világ egyik legnagyobb városa, évszázadok óta hatalmas befolyást gyakorolt a nyugati kultúrára. 

Persze mindez még nem hivatalos, de a nyakunkat tennénk rá, hogy igenis van valóságalapja és az E3-on még többet megtudhatunk a Watch Dogs Legionről. 

20.
20.
PaprikaJancsi
#19: Ha nem megy a vezetés gyakorold, vagy ne játssz vele, bár annyira nem nehéz, egy-két kanyar után, már tökéletes voltam benne. :D Az, már külön öröm, hogy egy hacker játékban, te 10 pontot adnál egy játéknak, csak azért mert jó az autók irányítása XD
19.
19.
Ultimate_
Az a vezetés kb annyira jó, mint a The Godfather 2ben :) ha neked ez az igényed, akkor játszd csak, neked 10 pontos játék :)
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: Teljesen jól irányítható, arcade vezetést kaptunk. Ha egy szimulátort megszégyenítő vezetési élményre vágytál, nagyon rossz helyen vagy.
17.
17.
Ultimate_
#16: Játszottál te a játékkal? Nem volt probléma az irányítással? Azzal nem persze, csak maga a fizika volt hányadék benne.
11.
11.
Drazhar
Napi "ezt sem gondoltad volna, hogy folytatják" epizódunkból...
10.
10.
Nekem az első rész még tetszett. Persze nem a világ legjobbja volt, de nálam elment. A másodikat messziről kerültem, mert kvázi semmi, de semmi nem tetszett benne a látottak alapján. Aztán a múltkor megvettem végülis 9 euróért és hát számomra végtelenül minden téren vállalhatatlan. Ha lett volna Demo, még annak a végére sem jutok el benne, annyira nem tetszett. Most meg a harmadik... Ahol bármilyen npc-t irányíthatunk...? Ubisoft pls wadda fuck? Mégis milyen retardált alja játék lehet ez?
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: Én bírtam őket, szerintem vagány volt az egész banda, de persze ahány ember, annyi vélemény. Minden másban amit leírtál maximálisan egyetértek.
8.
8.
frankdelgado
Lesznek olyan küldetések, hogy a magyar migránsoktol kell megtisztítani egy-egy területet.
7.
7.
zozo76hun
az elso resz nagyon tetszett, sokkal jobban mint pl a gta5, de masodik resz nagyon gyatra lett, valameddig elvittem aztan kuka. irritalo volt az hipszer/nigger bargyu felling.
6.
6.
Macifasz
#5: Az első rész borongósabb hangulata és sztorija nekem is nagyon tetszett, de a másodikban kb. az összes szereplő egy irritáló pöcs volt. Annyira túltolták a lazaságot, hogy az már undorító. :-D Nálam egyedül a játékmechanikai és játékmenetbeli fejlődések mentették meg a játékot, szóval remélem, a harmadik részre visszatérnek az első hangulatvilágához. Senkit nem akarok meglátni abban a második részből. :-D
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Szerintem meg pont, hogy szuper volt mind két rész. Az első részben a sztori volt nagyon erőteljes, a hackelésnek inkább a sötétebb oldalát mutatta meg. Míg a második rész az ellenkezőjét, megmutatta, milyen menő, és vagány mindez, annak ellenére, hogy ott is sokszor elérte őket a szar.
4.
4.
Macifasz
#1: Sztem bőven van még kraft ebben a receptben. Csak a második rész rműmájer, annyira laza vagyok, majd szétesek okádék stílusát kukázzák a francba, mert az szörnyű volt.
1.
1.
Ultimate_
Ebből is lesz majd 8 rész? Teljesen felesleges folytatni ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...