Új pályákkal emeli a tétet a Battlefield V

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 5.
  • Letöltés
Június végén elrajtol a Battlefield V - Chapter 4: Defying the Odds, melynek keretében rengeteg újdonságra számíthatnak majd a játékosok. Első körben egy vadonatúj traileren kapunk némi betekintőt az új pályákba.

A Defying the Odds június 27-től veszi kezdetét, melyet követően bizonyos időközönként újabb és újabb pályák várnak majd a játékosokra. Érkezik az egyjátékos hadjárat Under No Flag fejezetéből már némiképp ismerős Al Sundan pálya, mely elsősorban a hatalmas méretei miatt lesz izgalmas, így gyalogság helyett majd a járművek veszik át a főszerepet.

Július során érkezik a múlt héten bejelentett krétai pálya után a második mediterrán pálya Marita néven, ahol egy apró hegyi falucskában küzdhetünk a győzelemért. Augusztusban pedig végig a gyalogságé a főszerep, kezdődik a küzdelem Lofoten Islanden található katonai gyárért, illetve Provence megszállását is megpróbálhatjuk majd megakadályozni.

Szeptemberben pedig, úgy néz ki, hogy ellátogathatunk a csendes-óceáni hadszíntérre, amire eléggé világos utalás a trailer vége felé felcsendülő Battlefield 1942-téma, illetve az amerikai M1 Garand jellegzetes hangja.

A legizgalmasabb érdekesség a Chapter 4 és Chapter 5 között, októberben várható Operation Underground néven, mely a Battlefield 3 legendás Operation Metro pályáját hozza el a játékosoknak, ezúttal második világháborús köntösben.

A Battlefield V jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, a játékról írt tesztünket az alábbi linken találhatjátok. A rajongók számára egyébként érdemes lesz figyelni június 8-án az EA Play Battlefield V-közvetítését, mivel a bemutató során rengeteg újdonságról ránthatja még le a fátylat a DICE.

18.
Thor Vath
#17: A Hardline-t tegyük be a sufni legsötétebb sarkába, takarjuk le ponyvával és tegyünk úgy, mintha nem lenne ott. Ha valaki mégis belebotlik, tagadjuk le, hogy valaha is láttuk.
17.
delphijos
#14: Hát azért mégiscsak inkább a Hardline. Ha csak ez a két opció van. :)
16.
PaprikaJancsi
#13: Szerettem a Hardline multiplayer módját, jó kikapcsolódás, ellenben a kampánnyal amely valami borzalom, unalmas, idegesítő és bugos. Pár pályát vittem végig, de nem bírtam folytatni.
15.
Ra1D3n
#14: Ha ez így van, akkor én bátorítanám a megvételre :)
14.
Kawada
#13: Nem. Inkább menj egy leprásokkal teli szigetre, ahol naponta megengeded egy másik személynek, hogy megerőszakoljon. Jobb szórakozás mint a Hardline.
13.
Ooorky
Szemezgetek PS NOW-n a Battlefield Hardline-nal. Érdemes a single miatt letölteni?
10.
Kawada
#7: Tudod, egy év alatt sem tudnának annyit kivágni, hogy egy olyan üres, tartalmatlan fos legyen mint mondjuk a Black ops 4. 40 usd körül vettem a BF5-öt, nagyon meg vagyok-voltam elégedve, az eredetibe is bele tudtam tenni úgy 40-50 órát, hogy nem untam meg, talkoztam újdonsággal. Mindezt úgy, hogy a játékmodok 60%át a mai napig nem próbáltam ki.
7.
ollie92
#6: Tudod pont ez a baj. Hogy az akkoriban kivágott tartalmat, azokat amelyek az elején még kész se voltak, de már ott kellett volna lenni a startkor az emberek úgy kônyvelik el, mint új tartalom. Csak simán át lettek baszva, de nekik ez is elég. Mercuryt se a svédek, hanem DICE LA készítette.
5.
suresz
kit érdekel ez mikor a noughty dog lelövi a ps3-as szervereit!!!???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...