E3 2019: Megvan az Electronic Arts menetrendje

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 30.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts leleplezte az E3 előtt tartott saját rendezvényének, az EA Playnek a közvetítési menetrendjét. Közel háromórás műsorra számíthattok, ahol lesz új FIFA, Madden, The Sims 4 és persze Star Wars Jedi: Fallen Order is.

Az Electronic Arts ezúttal is kihagyja az E3-at, helyette a kiállítás kezdete előtt saját műsort szervez EA Play néven. Az évek óta futó esemény idén alaposan megváltozik, hiszen elmarad a klasszikus sajtókonferencia, nem lesznek színpadi fellépők, helyette egy livestreamet kapunk, ahol minden a játékokról fog szólni. 

Most kiderült a közvetítés pontos menetrendje, az eseményt természetesen a Star Wars Jedi: Fallen Order nyitja. Alapvetően félórás blokkokat kapunk, így később az új FIFA és Madden NFL is bemutatkozik, de szó lesz majd az Apex Legends jövőjéről, illetve a Battlefield V terveiről is. (Ahogy arról beszámoltunk, az új Need for Speed kihagyja az eseményt.)

Az EA saját eseményét június 8-9. között tartják. Nektek este 18:15-től lesz érdemes követni a YouTube-ot vagy a Twitch megfelelő csatornáját.

11.
11.
Drazhar
Szóval az EA show csak fél óra? YES!
Így nem kell sokat ülni a stream előtt, és lehet mást is csinálni :D
8.
8.
shatterhand
#6: Szinten. Csak arra vártam, hatha újítanak vmit. Ehelyett bedobtak skineket meregdragan. Ennyi volt a season 1.
Fingjuk sincs mi hianyzik a folytatashoz. Jó az alap,de az kevés.
4.
4.
B-Shaggy
#3: Season 2 bejelentés gondolom
3.
3.
user101
Apex: fél órás néma tiszteletadás az elhunyt emlékére ?! :)))
2.
2.
kastorhun
Az SW minimálisan érdekes, de a többi..... Ennél szánalmasabb, pocsékabb menetrendet konkrétan lehetetlen össze hozzni. Még az E3-as PC-s Show is érdekesebb ennél.
1.
1.
logic5
Na ezt sem kell nézni.... Sem új BF bejelentés, se semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...