E3 2019: Íme, a Destiny 2 új kiegészítője - frissítve!

  • Írta: szlav
  • 2019. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Google és a Bungie is bejelentésre készül ma, a pletykák azonban már most szivárognak. A Stadián is játszható lehet a Destiny 2, ezzel pedig szabaddá válhat a platformok közötti vándorlás. Tudjuk azt is, hogy mikor várható a Shadowkeep.

Ma este 6-kor kezdődik a Stadia Connect, amely során új részleteket tudhatunk meg a Google szolgáltatásáról. A Bungie ezzel párhuzamosan egy saját előadással készül, amely folyamán lerántják a leplet a Destiny 2 következő fejezetéről. A több forrás szerint megerősített pletykák szerint lehet majd némi átfedés a két stream között, ha ugyanis hihetünk a híreknek, akkor a Destiny 2 a Stadia egyik nyitócíme lehet majd.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. A Kotaku forrásai szerint a stadiás megjelenéssel ugyanis cross-save funkcióval bővülhet majd a játék, vagyis az adott profilunkhoz hozzáférhetünk több különböző platformon is. A pletykák szerint az ilyen esetekben gyakran makacs Sony kezdetben nem száll majd be az új funkció teljes körű támogatásába.

Stadia-fronton egyelőre ez tehát a helyzet, de magát a játékot is hatalmas változtatások érik majd idén ősszel. Új hírek érkeztek a nemrégiben kiszivárgott kiegészítővel, a Shadowkeeppel kapcsolatban - a Microsoft Store-ban feltűnt a csomag megjelenési dátuma, így ha hihetünk a szemünknek, akkor szeptember 15-én vághatunk majd bele a kalandokba. A rövid leírás szerint Eris Morn társaságában fedezhetjük majd fel a Hold sötét oldalát, ahol egy rég elfeledett gonosz ütötte fel ismét a fejét.

A Bungie ezzel párhuzamosan tovább nyit a free-to-play vonal felé. Először is magát a játékot új alcímmel illetik, így szeptembertől Destiny 2: New Light címen hivatkozhatunk majd rá. Az alapjáték ezzel teljesen ingyenessé válik az összes Year One-kiegészítővel együtt, tehát díjmentesen hozzáférhetünk majd a Curse of Osiris és a Warmind expanziók teljes tartalmához.

Az Activision-Blizzard és a Bungie januári szétválása nyomán egyébként a játék hamarosan elhagyja a Battle.net launcherét, s mindenestül átköltözik majd Steamre. A már meglévő felhasználók természetesen a teljes profiljukat és minden megvásárolt tartalmat magukkal vihetnek a steames fiókjukra.

Update! Hivatalosan is bemutatkozott a Destiny 2 második kiegészítője, a Shadowkeep, amiben ismét ellátogatunk a Holdra. Az expanzió szeptember 17-én jelenik meg. Az utolsó pillanatban pedig az is megerősítést nyert, hogy PlayStation 4-en is elérhető lesz a cross-save funkció.

11.
11.
Gaboo77
#10: Így töltik fel szerintem a Matchmakinget a fizetős játékosoknak. Nem érzem, hogy ezek a mérkőzések kiegyenlítettek lennének. A DLC tulajok birtokában lesznek a bivaly fegyverek.
10.
10.
Gaboo77
#9: Igen, ezért érzem zavarosnak. Ez nem Free-to-play, csak beetetés, hogy mikor eléred a szint limitet, akard a fizetős DLC-ket. Nincs ezzel baj, csak félrevezető a kommunikáció.
9.
9.
almaspite
#1: Forsaken és többi nem lesznek ingyenesek (még). Szóval ezzel megint azt érik el hogy 2 részre osztják a játékot tábort. Mivel a dlc-k adnak plusz szinteket és gear score.
7.
7.
user101
..és a nép örvend vala... :)
Én részemről már csak annak örülnék jobban, ha a Steam launcher része lenne a windowsnak és nem lenne uninstall.... :))))
6.
6.
Annyiból jó, hogy ha elő akarom vennia Destiny 2-t, akkor már nem kell a Blizzard launcher, mert D3-mat már meguntam, nem játszom, Black Ops 4-et se már, többit nem játszottam ezelőtt sem, így onnan semmit se indítok már a jövőben. Kivéve ha jön Diablo 4, de az nem idén lesz és nem is jövőre :D
5.
5.
Aanash
Kérdés: A második videót megnézve jól láttam hogy a D1-es és a D2-es strike meg mindenféle bossok vannak ott átalakítva kissé?
És egy pillanatra a D2-es sztori cabal főgenyója is ott volt?
Nagyon tolják a D1-es dolgokat ahogy láttam.
4.
4.
Aanash
Szerintem ezt a Bungie is tudja hogy eléggé kevés érv szól jelenleg a játék mellett.
Önállóak lettek, gondolom mindent maguknak kell kitermelniük, úgyhogy valamit villantaniuk kell hogy növekedjen a játékos bázis.
A Forsaken nekem nem igazán jött át, jelenleg számomra idegölő mintsem szórakoztató a játék.
2.
2.
Aanash
Az alap játék free to play lesz és gondolom a nagy dlc-k lesznek fizetősek. Forsaken meg a Shadowizé. Lehet hogy a Bungie nyit a f2p felé a következő résszel is hiszen az általuk kitalált világban lenne kakaó bőven ha tennének bele. Talán még tovább is fennmaradna így a Destiny hosszabb távon
1.
1.
Gaboo77
Ez most kicsit zavaros. A Forsaken kiegészítő és az Annual Pass cuccaival mi van, ha Free to play?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...