E3 2019: Cyberpunk 2077 - tartalmas lesz a gyűjtői

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Hír
Link másolása
Tegnap végre kiderült, mikor jelenik meg a CD Projekt RED következő nagy dobása, a Cyberpunk 2077. Most pedig bemutatkozott a játék gyűjtőknek szánt kiadása is, ami elképesztő tartalommal bír majd.

A napokban kiszivárgott alapkiadás és a tegnap bejelentett pontos megjelenési dátum után a Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadásáról is lehullt a lepel. Ahogy azt már megszokhattuk, a CD Projekt RED alaposan odatette magát, így a limitált kiadás elképesztően gazdag tartalommal kerül boltokba.

A 249,99 dolláros kiszerelésben a játék egy gyönyörű fémtokban bújik meg, illetve kapunk egy 25 centiméteres szobrot is, ami értelemszerűen a játék főhősét ábrázolja. A csomag része lesz az elengedhetetlen művészeti könyv, egy csomó pofás kitűző, illetve egy Quadra V-tech fém kulcstartó és egy Night City-útikalauz is. Emellett kapunk egy kézikönyvet, ami a Cyberpunk 2077 történetének és világának hátterét ismerteti, de a csomag része lesz néhány felvarró, matrica és képeslapok is.

A digitálisan megkapott extrák között a játék zenéje, egyéb művészeti anyagok, illetve PC-s és mobilos hátterek húzódnak majd meg, de itt találjuk meg a Cyberpunk 2020 asztali szerepjáték szabálykönyvét is.

A játék 2020. április 16-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
azureknight0715
#16: Itt szerintem 2 játék közül fog eldölni az azévi év játéka cím. Szóvap vagy a cyberpunk vagy a last of us 2 lesz a befutó.
16.
16.
DeKor
Jegyzem, hogy ki írkál ide olyasmit egy trailer után, hogy előrendeli a gyűjtő változatot, és ő többet nem mondhat olyat, hogy Sony felszopó. ;) Meg úgy általában a Sony rajongóira semmit.
Eddig a legjobb, amikor az IGN élő közvetés alatt a trailer 3. másodpercénél beírta valaki, hogy "év játéka". :D :D :D
Én is úgy gondolom egyébként, hogy jó játék lesz, a CD Projekt Red rászolgált a bizalmunkra, csak vegyük akkor észre a kettős mércét. ;)
14.
14.
Dízel
Hát nem tudom, belerakhattak volna a kabátot... vagy valami hasonlót... átalakitott bomberzsdekit cyberpunk mintával a hátán.. kurva menő lett volna.. nem lett volna vészesen drága ugy sem.
12.
12.
azureknight0715
#10: Hát nem tudom mennyi oda a jegy + utazás, hát kb 3x, 4x ára lehet a collectornál :D nagy kár pedig amugy kajak megvenném de ez nekem tényleg túl sok, viszont jó hír hogy az alap kiadáshoz is sokminden jár, egy ilyet már 5kért többért szokták osztogatni special edition névvel.
10.
10.
AfterLife
#3: Látod, ha ott lettél volna az E3-on a közönség sorai közt és Te kiabáltad volna be Keanu Reeves-nek, hogy "lélegzetelállító vagy", most ingyen megkaphattad volna a gyűjtőit. :P
7.
7.
Darksiders84
A síma dobozos 22 ezer se kevés. Nem rémlik hogy 20-nál volt e drágább a RD2 se.
4.
4.
Macifasz
Nem vagyok ilyen szobor mániás vagy gyűjtős pali, de ha valakik megérdemlik, hogy kivételt tegyek velük, akkor az a CD Project Red csapata, így ment is az előrendelés a PC-s változatból.: -)
3.
3.
azureknight0715
70-80 k. Most nem azért de a witcher collector kb ugyan ennyit adtak és az 40 k. Ez így megfizethetetlen még ha imádom is a játékot de ennyiért nem éri meg. Szóval maradok az alap kiadásnál
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...