E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 11.
  • Hír
A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.

Ez pedig azt jelenti, hogy év végéig pontosan 40 játékból álló gyűjteménye lehet a szemfüles felhasználóknak egyetlen cent költése nélkül. 

Korábban már ingyenes volt a The Witness, a Thimbleweed Park, a What Remains of Edith Finch, az Axiom Verge, a City of Brass, az Oxenfree, a Rime, a Slime Rancher, a Stories Untold, a Subnautica, a Super Meat Boy, a The Jackbox Party Pack, a Transistor és a World of Goo, most pedig a Kingdom: New Lands tölthető. Az aktuális hét június 13-án jár le, amit június 20-ig majd az Enter the Gungeon követ.

67.
Pacsirta
#65: XD XD Na jó !! Szerintem, nemcsak a ló magas hanem a hegy is ahonnan szemlélsz minket kis embereket. Te aki: szándékosan túltolsz dolgokat, mesterségesen gerjesztett sértődésbe menekülsz, azzal véded magad hogy crytek ""egymillióhetvenhetedszerre"" (JESUS EZT A TÚLTOLÁST) XD na meg én aki ""pszichoanalitikusok ősattya"" vagyok, csak mert felmertem róna méltóságosságodnak, hogy ne fölényeskedj minden hozzászólásodban, pl,: ""Viszont a szövegértéshez azért tudtommal nem kell diploma, de még érettségi sem""
"" Mivan ezen az oldalon senki nem járt középiskolába gyerekek, hogy ilyen nehéz értelmezni egy 3 mondatnál terjedelmesebb szöveget? Mi lenne veletek egy Freud szöveg értelmezésénél basszus?:""
"" Huhh, b@szki crytek, megőrjítesz komolyan, mond, te hol voltál irodalom, nyelvtan órákon, hogy ilyen borzalmasan gyér a szövegértésed?""
""tehát nem lehetsz olyan hülyegyerek, de ha semmi akkor csatlakoznom kell azokhoz, akik ostobának titulálnak, ""

Az az igazság, hogy te egy nagyképű, fölényeskedő és végtelenül visszataszító ember vagy!
U.I.: Persze nincs harag, csak gondoltam szólok! Jó társaság ez itt neked, a Nyálrakó, a ZUltimét meg a Orkíj társasága, itt hazaértél! XD
65.
kryszisz
#63: Igen, teljesen igazad van, én vagyok a naiv hülye, aki próbál értelmes hangnemben beszélni olyanokkal, akikkel nyilvánvalóan nem lehet. Lásd ezt az esetet, crytek egymillió-hetvenhetedszerre sem fogta fel a mondandóm lényegét, Pacsirta 3-4 hozzászólásom alapján olyan jellemrajzot készített (teljesen tévesen btw), mintha ő lenne a pszichoanalitikusok ősattya, és lehetne még folytatni a sort pár emberrel. Mostantól max annak a 3-4 embernek a hozzászólásaira reagálok, akikkel lehet is konstruktív beszéletést folytatni, mert ezekkel a jómadarakkal ellentétben nekem van szociális életem, vannak barátaim, teljesen felesleges az időmet ilyen nolife egyénekre pazarolni.
64.
Nyarlako
#62: Annyira egy kaptafa minden kommentje nem lepne meg ha csak valami primitív AI lenne ami szűkös szókincsből random dobja össze a kommentjeit hogy odefossa.
63.
DeKor
#60: Ez itt a Gamekapocs, ha ide kommentelsz, két lehetőséged van:
1. Tőmondatokban, egyszerű szavakat használva írod le a véleményedet.
2. Azt és úgy írsz, ahogy akarsz, és utána magasról teszel rá, hogy mit fröcsögnek még a többiek.

Én az utóbbit választottam, van 4-5 tag, akinek a hozzászólását már el sem olvasom, ha látom a nevét, ugrok a következő kommentre.
Ha ezen az oldalon vannak érveid, meg tudod őket fogalmazni normálisan, és utána számonkéred, hogy miért hagyják azokat rendszerint figyelmen kívül - mintha semmit nem értettek volna meg belőle -, akkor teljesen biztosan megkapod, hogy magas lóról beszélsz.
62.
Ultimate
#61: Érdekel szerinted itt bárkit is a véleményed, mondandód te hiteltelen narancsagyú troll senki? :)
Még mindig:

https://m.imgur.com/a/uXfdk
61.
Pacsirta
#60: Háát igen igazad van! De hol vagyunk mi tőled?! Amúgy a trollkodást nagyon jól csinálod. Szinte már mesterien bújtatod okoskodó mondatok közé pökhendi nagyképű stílusodat! Tetszel nekem, te nem vagy olyan hitvány mint az elvtársaid! Te egy új modell lehetsz...Orkíj meg a Nyállopó keveréke, csak láthatóan több iq-val.
60.
kryszisz
#58: Nem olyan magas az, elhiheted;) Viszont a szövegértéshez azért tudtommal nem kell diploma, de még érettségi sem. Az az érdekes, hogy fogalmazni tudtok (mmint nagyjából mindenki, aki széttrolkodja az oldalt), nem is rosszul, akkor gondolkodásra már miért nincs idő/energia?
59.
Pacsirta
#56: Az 57-es Nyálrakó kolléga még azt sem értette meg 40-hez közel, hogy mi itt a játékiparról beszéltünk nem a jófajta Florence vagy Mothergunship házi alkotóiról. Behozta témába a teljesen más üzletfelépítéssel működő indie piacot XDXD
58.
Pacsirta
#56: Híjjja de magas az a ló. XD Hagylak is, nehogy lebukfencezz róla!
57.
Nyarlako
#55: Az indie piac virágzik magán kiadássokal is, de az ilyen mételyes trollok mint te úgyse értenek hozzá.
56.
kryszisz
#55: Én aztán nem aggódom a játékipar fennmaradásáért, pusztán rávilágítottam, hogy vásárlók nélkül nem igazán létezne az iparág. Nagy kiadók alatt pedig értelemszerűen az olyan okádék cégeket értem, mint az EA vagy az Activision, esetleg az Ubi, bár náluk akad 1-1 jobb cím azért, de a profitorientált gondolkodás ott is kirívó. Ezen cégek nélkül szerintem bőven menne tovább a játékipar, ahogy film is létezett Hollywood előtt, sok közülük máig tananyag. Mivan ezen az oldalon senki nem járt középiskolába gyerekek, hogy ilyen nehéz értelmezni egy 3 mondatnál terjedelmesebb szöveget? Mi lenne veletek egy Freud szöveg értelmezésénél basszus?:D
55.
Pacsirta
#48: Hát te is egy igazi kammantó vagy ! Ugyan abban a hozzászólásodban aggódsz a játékipar fennmaradásáért, (ezzel is okolva crytek barátomat), majd pár sorolt maszattal arrébb írod: "" a nagy kiadók székházait a benne székelő öltönyösökkel együtt égetném porig, majd sóval hinteném be a helyüket.""
Ezzel csak az a baj, hogy az öltönyösök nélkül nem létezne játékipar, ahogy megannyi más sem. Valakinek mindig irányítani kell, a melósnak meg dolgozni. Fordított eset nagyon ritkán létezik. Van rá egy két elenyésző példa, de azt haggyuk. 20-30 éve volt az divat, hogy mesteremberek kalapáltak játékokat, majd ők is próbálták értékesíten azt, persze nem ment nekik aztán jöttek azok akiket te sóznál borsoznál, XD
54.
crytek
#52: Ilyet soha sehol nem írtam. Torrentezek: filmeket ,sorozatokat. Csak játékot már nem,mert nincs rá szűkség.
53.
crytek
#51: Mert abbahagytam a game warez lassan 4 éve.Kezdtem azzal hogy win 10-et vettem anno 40k-ért.

Régen amikor tanultam (vagyis helyesen amikor iskolába jártam) rengeteg időm volt suli után game hétvégén game minden játékot torrenteztem egyből végigvittem és stopperrel mértem a gametimot és amint vége volt telpofával beirtam a fórumába mennyi idő volt és már toltam is a következő lewarezolt játékot..
Hetente 20-30 játékot vittem végig.
Most meg 12 órázás mellett? Évente ha 40 lepereg amiből 30 1-2 órás walking sim már sokat mondtam.

Meg most már minek warezoljak ha látod ingyen hozzájuthatok legális forrásokból? Totálisan nincs értelme a wareznak manapság az a türelmetleneknek való senki másnak.
52.
Ooorky
#51: Feltűnően tagadja, hogy torrentezne... Túlságosan feltűnően.
51.
Ps fanboy
#49: Egyébként én csak azt nem értem és már megakartam kérdezni független ettől a vitától, amihez semmi közöm. Hogy miért nem torrentezed le a játékokat ami érdekel, minek vársz hónapokat, éveket rájuk? Csak azt ne mond, hogy azért mert a fejlesztőket akarod támogatni.)
50.
SLi
#47: nem vásárolta fel csak részesedése van
49.
crytek
#48: "Azzal van a baj, hogy leszólod azokat, akik akár 2000 ft-ot is mernek adni egy játékért" Látod! Erről van szó. Nagyon rosszul vagytok bekötve... Engem ócsároltok mindennek tituláltok állandóan támadtok, de amikor visszakaptok belőle direkt ,már nem tetszik ugyanaz...

Ez olyan dolog hogy valaki odaírja minden újhoz ment is a pre order.

Engem hol láttál odakommentelni ilyenekhez hogy meg is érdemled te gyökér ,minek hangoztatod hogy megveszed ,takarodj a gamekapocsról, erre vered magad stb? Én miért nem vagyok paraszt és tudom megállni a beszólást? Nem kell válaszólni
48.
kryszisz
#43: Huhh, b@szki crytek, megőrjítesz komolyan, mond, te hol voltál irodalom, nyelvtan órákon, hogy ilyen borzalmasan gyér a szövegértésed? Mégegyszer hangsúlyozom, NEM azzal van a baj, hogy bundle masterrace vagy, létezik, tegyed. Azzal van a baj, hogy leszólod azokat, akik akár 2000 ft-ot is mernek adni egy játékért, azt pedig nem vagy hajlandó beismerni, hogy vásárlók nélkül nem lenne ipar, mint ahogy sok-sok szakma is kihalt az elmúlt évtizedekben, mert nem volt rájuk igény. És nem, én sem vettem még teljes áron játékot soha, de mikor azt látom PS store-ban, hogy 15£(~5000 ft) az Elex, amit az egyik kedvenc csapatom készített, és tudom, hogy hosszú időre le fog kötni (így is lett, 50 órát raktam bele), hát hadd ne érezzem már magam szarul amiért meg mertem venni könyörgöm. És igen, látom mi zajlik körülöttem, egyet is értek veled, a játékipar jelenlegi (vagyis hosszú évek óta tartó) helyzete egy teljes katasztrófa, a nagy kiadók székházait a benne székelő öltönyösökkel együtt égetném porig, majd sóval hinteném be a helyüket. Nem vagyok hülye, látom, hogy ma már szinte nem kerül úgy aranylemezre egy játék, hogy az valóban kész is van, a mikrotranzakciók elől pedig legszívesebben a Holdig futnék. A probléma (és képmutatásod forrása) ott van, hogy ha most 2003-04-et írnánk, amikor még nem korcsosult így el minden, és neked ugyanannyi lenne a kereseted, mint most, te akkor sem lennél hajlandó egy petákot sem áldozni a hobbidra, hanem - bundle híján - letorrenteznéd, majd minden kapcsolódó hír alá odaböfögnél egy "remélem SKIDROW hamar feltöri" kommentet. Látod, ez itt a probléma, nem az, hogy te bundle-re vársz, mint mondtam, én is mindig megvárok egy 50, de inkább 75-80%-os dealt, tehát olyan nagyon sokkal én sem járulok hozzá az ipar fennmaradásához. De nem is gyökerezek le mindenkit, aki teljes áron vesz bármit. Remélem valami, akármi átmegy abból, amit most ide leírtam, mert fogalmazni és érvelni is tudsz, tehát nem lehetsz olyan hülyegyerek, de ha semmi akkor csatlakoznom kell azokhoz, akik ostobának titulálnak, pedig én sokszor, és normális hangnemben próbáltam rávilágítani az érveid problémás voltára.
47.
user101
Szerintem meg dögöljenek éhen, vagy takarodjanak vissza kínába ahova valók, már úgyis felvásárolta a tencent, tőlük meg csak a mobilos szartenger árad, szóval nincs rájuk szükség... :(((
46.
kindzsal
#45: Hat ez a gamepassos dolog inkabb kiskapu(amivel gondolom kiszopatjak az epicet), de steames megjelenes ido elott kizart. Koti oket a papir.


Gerinces ez a deep silver na...
45.
crytek
#44: Semmi érdekes nincs benne. Hiába kürtölték telepofával a világgá hogy 2.5x jobban fogyott mint az előző a kutya nem veszi már az epic szarjában ez 100%. Nem véletlen a boxos és a pc-s game pass.... Még abban se vagyok biztos hogy kivárják az 1 évet a steam realeas-el...
44.
kindzsal
#43: Mondjuk az uj metro eseteben eleg erdekes, hogy 3 honapra ra passban van, pedig erosen ketlem, hogy eleve oda fejlesztettek volna mint mondjuk a Crackdown3mat.
43.
crytek
#40: "Teljesen mindegy, hogy milyenek a játékok" Pont nem mindegy ,te nézed is mi zajlik körülötted?

Fallout 76, Anthem , Batman AK , Battlefront ...stb azért az emberek nem esznek meg mindent szart. Pont hogy a játék minőségi határozza meg legjobban a játék bevételét. A játékok bevétele sikere ugyanis az első 2-3 hétben dől el azt onnantól kb vagy halott vagy atomsikeres továbbra is.

"egyszer csak úgy döntene minden játékos" Nem döntenek úgy ez látszik mivel sok ótvart is sikerre visznek amitől sugárba tudok hányni. Az meg engem nem érdekel ki mit gondol. Én tudom ,hogy mi van és mi lesz így várok. Nem veszítek semmit , pénzbe nem kerül a várakozás + amúgy se sokat tudok játszani + se nem vagyok türelmetéllen és nem vallási alapnak érzem ,hogy játékot vegyek.

Amikor egy game 1 hónap után -50%-os offba van meg ms game passba teszik (vagy most már pc-sbe is) az elég sokatmondó egy játékról és annak sikeréről....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...