Kingdom: New Lands PC, XBOXONE

Oldalnézetes, birodalomépítős túlélőjáték pixeles grafikával, indie stúdiótól.
1602860400

Halloweenre hangolnak az Epic Store ajándékai

Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, a halloween már nem csak egyetlen nap - az egész októberi hónapnak jól állnak a rémségek. Látszólag ezzel a mentalitással válogatta össze az ingyenjátékait az Epic Games Store is.
1602223200

Ismét ingyen beszerezhető az Abzû az Epicen

Alig egy évvel azután, hogy az Epic már egyszer kínálta, az Abzû újra ingyen tölthető a digitális bolt felületéről. Ezúttal a Rising Storm 2: Vietnamot tehetjük zsebre mellé hét napig, a jövő héten pedig szintén két játék vár majd minket.
1560276958

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.
1559887256

Ingyen tölthető a Kingdom: New Lands

Ezúttal egy pixelgrafikával operáló, birodalomépítős játékot tölthettek ingyen az Epic Games Store heti ajánlata keretében. Miután hajótörést szenvedünk egy szigeten, saját királyságot húzhatunk fel a nulláról.
1522159200

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.
1515999600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.
1471601280

Kingdom: New Lands teszt

Magányos herceg lovagol az ismeretlenben. Útja sötét erdőn, lassan csordogáló patakpartokon át visz, egy angyal vezeti őt. Új birodalom van születőben. Egy ország, mely hatalmasabb lesz mindegyiknél.