E3 2019: 12 perc akció a Watch Dogs Legionben

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 12.
  • Videó
Link másolása
Jackfragsnek, a népszerű YouTubernek hála vadonatúj gameplay felvételeket kaptunk az E3-on leleplezett Watch Dogs Legionről. A középpontban a brexit utáni London és a világot ellepő drónok.

A készítők ígérete szerint a Watch Dogs Legion világában található összes embernek, akivel csak összefuthatunk a nagyvárosban, külön animációi, saját szinkronja, a karakterére jellemző egyedi vonások és egyedülálló vizuális megjelenítése lesz. Ennek legfőbb oka, hogy a játékban szinte bármelyik NPC-nek belebújhatunk majd a bőrébe, így a legutolsó „statisztából” is főszereplő válhat pár küldetés erejéig.

A Watch Dogs Legion a jelenlegi tervek szerint 2020. március 6-án rajtol el Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n, sőt, utóbbi kapcsán még RTX-támogatásra is számíthatunk.

7.
7.
Norbiii
A Watch Dogs 2-ben a legjobban az tetszik hogy áttudom venni az autók felett az irányítást. A kocsikat egymásnak ütköztetem, majd a sofőrök egymást verik meg. Nagyon sokat szoktam ezen nevetni. :) Rengeteg lehetőség van a játékban már most. Várom!
3.
3.
Hunszi
#2: Az első Watch Dogs ballonkabátos hackelője sokkal jobban adta az egész feelingjét.
2.
2.
Hunszi
Szerintem a játék koncepciója sokkal jobb volt a jelen korba helyezve...ez a "neon jövő" drónokon repkedéssel stb. annyira nem jön be. Elvileg ugye egy titkos hacker csoportról szól a játék, de közben hülye maszkokban futkorászunk az utcán s repkedünk az égen...lerí az egészről a profizmus :D Lassan Saint Rowba megy át az egész.

Ettől eltekintve remélem jó játék lesz.
1.
1.
Matt8888
Számomra már inkább ilyen "alternative Modern Warfare" feelingje van sem mint amiből indult az sorozat. Eléggé érdekes lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...