Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél

  • Írta: szlav
  • 2019. június 15.
  • Biznisz
Link másolása
Amíg a gamer világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.

A Kotaku megbízható forrásokkal rendelkező írója, Jason Schreier hozta le a hírt, miszerint az Amazon Game Studios több tucatnyi alkalmazottól, köztük játékfejlesztőktől vált meg most csütörtökön. Az információt Schreier az egyik állás nélkül maradt érintettől kapta, aki azt is elárulta, hogy ezzel együtt több olyan játék fejlesztését is beszüntette a cég, amelyeket eddig még be sem jelentettek.

A változó üzleti körülmények közt tehát az Amazon átszervezi a most törölt videojátékokra szánt erőforrásait, hogy ezzel a New World nevezetű MMO és a Crucible című online akciójáték fejlesztését támogassa. Nem ez egyébként az első törölt projekt a 2014-ben indított játékos divízió történetében, hiszen 2017-ben beszüntették az első játékuk, a Breakaway fejlesztését is.

10.
10.
hedzsooo
A New World-öt egészen véletlenül próbáltam, viszont mivel zártkörű próbaverzió volt, videót + képeket nem oszthatok meg róla, ill. blogolni/cikkezni sem szabad róla.

Elég csak az hozzá, hogy nem vagyok nagy MMO játékos de ez még nekem is tetszik, vagy 2 héten keresztül eléggé masszaívan nyüstöltem, szóval szerintem lenne benne potenciál. Mivel ugye én 1 nagyon korai verzióját próbáltam még pár hónapja, a tartalom úgymond még kevés volt benne de ez gondolom változhat, pláne ha most tényleg erre a címre igyekszenek még több erőforrást/alkotói erőt biztosítani
1.
1.
crytek
Lost Within-t kellett volna pcre és konzolra kihozni és egy folytatásos frencsájzzá tenni. A horror játékokat sokat szeretik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...