Crucible PC

A játékosok a túlélésért harcolnak egy ellenséges, idegen világban.

Lehúzza a rolót a Crucible

Az Amazon bejelentette, hogy alig öt hónappal a megjelenése után lehúzza a rolót a Crucible nevű lövöldéje. A fejlesztőket a New Worldhöz és más projekthez csoportosítják át.

Crucible - vissza a tervezőasztalhoz

Nem hozott túl nagy sikert az Amazon csapatalapú lövöldéje, fogalmazhatunk úgy is, hogy óriási bukás lett. A fejlesztők szerencsére még nem adják fel a dolgot: hiába jelent meg a játék, újra zárt bétába teszik azt, hogy megkezdődhessen az átalakítás.

Crucible teszt

„Jótól lopni nem szégyen” – tartja a mondás, ezt az Amazon pedig annyira komolyan vette, hogy felcsapta az elmúlt éveket bemutató videojátékos enciklopédiát, és rábökött pár már letűnt címre, hogy azokból készíttessen egy „tökéletes” koktélt.

Megválik két játékmódjától a Crucible

Az Amazon ingyenesen játszható csapatalapú lövöldéje, a Crucible alig néhány hete jelent meg, de máris hatalmas változtatásokon esik át. A három játékmódból kettőt kukáznak a fejlesztők, ezzel fókuszálva a játék fejlődésének irányát.

Vegyük szemügyre a Crucible játékmódjait!

A csapatalapú shooterek legújabb versenyzője, a free-to-play Crucible hamarosan elérhetővé válik. A fejlesztők, hogy megismertessék velünk a játékmódokat, három rövid, magyarázó jellegű videót tettek közzé.

Másfél hét, és startol a Crucible

Május 20-án indul el az Amazon csapatalapú lövöldözős játéka, a Crucible, amely néhány mechanikát a MOBA-któl kölcsönöz. Tíz hőssel és három, merőben eltérő játékmóddal nyit ez a free-to-play cím.

Csúszhat az Amazon felhőalapú játékszolgáltatása

A New York Times külön cikket szentelt az Amazon játékipari törekvéseinek, amelyből két fontos információt is megtudtunk: májusban jelenhet meg a cég multis lövöldéje, a saját felhőalapú játékszolgáltatása azonban átcsúszhat jövőre.

Az Amazon jövőre indítja a Stadia-szerű platformját?

Az év elején már felröppent a pletyka, miszerint az Amazon is csatlakozik a játékstreaming szolgáltatók közé, de azóta konkrétumok nem érkeztek az online áruházlánc terveiről. A CNET szerint azonban jövőre indulhat a szolgáltatás.

Leépítések az Amazon videojátékos részlegénél

Amíg a gamer világ az E3 lázában tombolt, az Amazon Game Studios szép csendben megvált néhány tucat alkalmazottjától. A leépítések mellett ráadásul töröltek pár fejlesztés alatt álló címet is.

Három játékot jelentett be az Amazon Game Studios

Régóta tudjuk, hogy a webáruház játékkiadással is kacérkodik. A TwitchCon 2016 alkalmával végre lelepleződött a játékos divízió első három fejlesztése, a Breakaway, a New World és a Crucible.