25-30 óra is benne lehet az új Wolfensteinben

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 18.
  • Hír
Link másolása
Ha hihetünk a készítőknek, a Wolfenstein: Youngblood lényegesen hosszabb játékidőt ígér, mint a sorozat korábbi epizódjai. A teljes móka akár 25-30 órára is rúghat a fejlesztők szerint.

Nem ez az első alkalom, hogy szóba jön a Wolfenstein: Youngblood játékideje, májusban már megpendítették a fejlesztők, hogy az új rész hosszabb lesz, mint a korábbi felvonások. Az akkori elmondásuk szerint a kampány ugyan valamivel rövidebb, mint a Wolfensten: The New Orderé vagy a Wolfenstein II: The New Colossusé, a nemlineáris küldetésstruktúra és a kooperatív játék miatt azonban végeredményben több időt tölthetünk a Youngblooddal, mint az elődökkel.

Ahogy akkor, most is a MachineGames producere, Jerk Gustafsson nyilatkozott a témában, aki a GamesBeatnek azt mondta, a rövid fejlesztési idő ellenére a Blazkowicz-lányok kalandja az eddigi legnagyobb projektjük, és akár 25-30 óra is benne lehet a játékban, ha mindent ki akarunk sajtolni belőle. A korábbi Wolfensteinek durván 10 órás játékidejéhez képest ez jelentős ugrás, azt viszont már nem részletezte az úriember, hogy miként érhető el ez a szám - reméljük, nem úgy értette, hogy két végigjátszással.

A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

7.
7.
Falcon
Ez a jelenleg talán legfejlettebb grafikus motor nekem minden része tetszet pont kikapcsol arra a 20 órára olyan mint az uj jonh wick 3 film tudom mit kapok .......hentelést ......és ilyen játék is kell
6.
6.
logic5
#5: Akkor vannak idegeid :D Én kb 4 óra után meguntam
5.
5.
26 orat toltam a Rage 2-t, egy ket lathato kimaradt location van, meg nyilvan ha meg maszkalnek, talalnek, de a sztori mellett minden mast csinaltam es az open world es most kb meguntam. Ne mondjak nekem hogy ugyanennyi a nyomott aru 5 oras kampanyu jatekuk :-)
4.
4.
Szóval igaz, hogy rövidebb a kampány, mint eddig bármikor, de mi azt mondjuk, hogy hosszabb. És ha te nem játszol vele éppen többet, mint az amúgy hosszabb előző részekkel, akkor te vagy a hibás. Mekkora egy bullshit XD
3.
3.
Trico
A legutóbbi “ingyen” van gamepassban, de kb 1óra alatt meguntam. Láttam már 1000x érzésem volt és nem között le egy pillanatra sem.
2.
2.
Hunszi
Elég nehezen tudom ez elhinni, hogy egy nyomott áru kiadás 2x hosszabb lesz, mint a new order vagy a new colossus.

Itt kb. beleszámoltak sztem minden kisajtolható másodpercet s challenget, amit csak lehetett.
1.
1.
logic5
Az a baj, hogy már lassan futószalagon jön a sz@r.... Kiadnak új részeket a játékokból, semmi újítás, semmi innováció. Minőségi játék talán a CP lesz csak. Ezek a tucat gémek meg unaloműzésnek is kevesek. SAJNOS!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...