Szivárogtatott felvételen a Monster Hunter-film

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 18.
  • Cooltúra
A közel 30 másodperces teaser kamerás felvétele a Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválról szivárgott ki, és így első ránézésre a film talán jobbnak is tűnik, mint amire a tavalyi képek után számítottunk.

A tavaly novemberben érkezett első, kulisszák mögötti képek nem éppen egy olyan projektről árulkodtak, mint amire a rajongók vágytak, és ezen a pár nappal később bemutatott első hivatalos kép sem javított sokat.

A mai napon kiszivárogtatott teaser alapján ugyan felesleges messzemenő következtetéseket levonni, ám első pillantásra úgy tűnik, hogy talán nem annyira veszett ügy ez az egész adaptáció, mint ahogyan azt korábban gondoltuk.

Akárhogy is legyen, a Resident Evil-franchise filmadaptációi mögött álló Paul W.S. Anderson rendezésében és Milla Jovovich főszereplésével készülő film 2020. szeptember 4-től biztosan ott lesz a mozikban.

9.
Neotechtr
#8: Hát ezt hívják alkotásnak :) Megy a dumdumpowlocs és közben berakja a feleségét hokialapanyagnak. Igazi családi vállalkozás. De még mindig jobban jár vele az alany később, mint mondjuk Pamela Anderson gyereke ... ... ...
8.
grindcore
#7: Mar anyuka, az uccso ResEvilben voltak jo szogek amikor maszott, plusz codbol lopott fegyoskinek, kegyetlen ez a Paul :-)))
7.
Neotechtr
#6: Na igen, ezeket csak így lehet ép ésszel felfogni. Aztán utána szoktam meglepődni, mivel mondjuk itt ez az új godzilla film is, ami jogosan pályázhat minden idők legnagyobb szemetének a díjára, aztán közben bankot robbantott a moziban.

Régen egy látványfilmben volt legalább egy három mondatos történet és azt is tudtad, hogy ki, mit, miért csinál, most meg, ha egy 3 évesnél több értelem szorult valakibe, instant belebutul ezekbe a filmekbe. De ha tudja az ember a helyén kezelni, akkor elmegy egy ilyen. Meg általában vannak csöcsök is. Bár mondjuk ez Milla-ról nem annyira mondható el. -- izé, akkor biztos lesznek csöcsös szörnyek.
6.
Kawada
Tökéletes lesz arra, hogy pár gamer haverral összeüljünk és pár sör mellett az aktuálisan előírt trash élményt elkönyveljük. Én várom.
5.
NECROSMOKE
Ebből mi fog kisülni ?...Azt nem tudom. Játeknak istencsászár, de filmnek csak egy 85% CGI film lesz, buta történettel.
4.
kastorhun
A rendező és a főszereplő garancia a sz*r filmre, tehetségtelenek mind a ketten. (Paul W.S-nek a Halálhajó az egyetlen jó filmje, a Mortal Kombatet pedig imádom, de attól még egy bűn rossz film)
3.
robertvetro
Hát ez fantasztikus lesz! Legyen igazam!
2.
Perseus84
Milla filmjei is egytol egyig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...