Megérkezett a The Burning Crusade!

  • Írta: ThurGrek
  • 2007. január 16.
  • Hír
Link másolása
Nos, a hír igaz: a Dark Portal pontban 16-án, 0 óra 0 perckor kinyílt az idegesen várakozó tömegeknek, s ezzel kezdetét vette a Burning Crusade pályafutása!
Melyik, a számítógéppel és internettel egy kicsit is kapcsolatban álló ember ne tudná, mi is az a Burning Crusade? Nos, a hír igaz: a Dark Portal pontban 16-án, 0 óra 0 perckor kinyílt az idegesen várakozó tömegeknek, s ezzel kezdetét vette minden idők legsikeresebb, legnépszerűbb MMORPG-jének, a World Of Warcraft kiegészítőjének pályafutása!

Eközben a www.wow-europe.com és a www.worldofwarcraft.com is csökkentett módba váltott át, mivel jóval éjfél előtt már tömegek keresték fel ezen portálokat. Az oldalak a fontosabb funkciók linkjeit rakták csak ki, mellette a felirat: The Burning Crusade is coming... És meg is jött! Hamarosan megjelent azon link is, ahol a kedves felhasználó Burning Crusade-re válthatta eddigi accountját.

Bizonyos, hogy mostantól jó pár hétig az eladási listák élén fog tanyázni a Burning Crusade. Mint már tudjuk, a WoW-ot immár több mint 8 millió ember játssza, a BC megjelenése pedig a világon mindenhol egy időben történt, nem volt kivételezés. Persze volt, az időeltolódás miatt, de ez mellékes.

A WoW sikertörténete tehát folytatódik, új tartalmat adva a játéknak. Ha hihetünk a Blizzardnak, innentől rendszeres kiegészítőket terveznek, 1-2 évente. Véleményem szerint a BC utáni kiegészítők valószínűleg nem fognak ennyi pluszt adni a játékhoz, hiszen ez most nagy dobás volt, 1 év alatt nem lehet annyi mindent újra kitalálni, ráadásul úgy, hogy ne borítsa föl az eddigi "egyensúlyt" (ezért nehéz például megemelni a szinthatárt, új talentfát készíteni, ne adj Isten új kasztot beiktatni). Annyi biztos, hogy a Blizzard nem fogja hagyni, hogy a sűrűbben újító MMORPG-k tért hódítsanak ezzel az erényükkel, plusz, ha már egyszer megkaparintotta az aranytojást tojó tyúkot, valószínűleg nem fogja hamar elengedni, mielőtt rendesen meg nem fejte (ha értitek a képzavart). Én továbbra is csak annyit tudok mondani: Jó játékot! Találkozunk Outlandben!

15.
15.
ThurGrek
mondjuk, azt megjegyezném, h személy szerint sosem értettem a Starcraft sikerét multiplayerben. kb arról szól hogy mindenki a terranokkal van,és az nyer aki előbb építi meg az első nagy űrhajóját.
14.
14.
fojesz
Felejtsük már el ezt a hülye hozzáállást, hogy szar a grafikája, és innentől kezdve már maga a játék is szar. Kérdem én: a Starcraft vagy a Diablo a grafikája miatt sikeres még mindig?
13.
13.
ThurGrek
köszönöm *shy*

első cikk volt, de középsuliban mindig is jól fogalmaztam:D
12.
12.
Utys
A TBC-t :P (bocs, nem bántás, csak furán jött ki :D). Egyébként meg nem mindegy nektek, hogy ki mit csinál? Függöség meg csak önmegtartóztatás kérdése. Max lelkileg függesz.



Graf meg lejár, na és? Most se túl szép. De nem is ez a lényeg. A grafika így is hangulatot áraszt. A Doom 2 grafikája még mindig hangulatot áraszt, vagy a Blood grafja. Útóbbiak nem szebbek de sok mai játéknél simán egységesebb képi világgal állnak elő, ami rengeteg dob a fílingen.
11.
11.
Roly
szarok rátok, wow kocka vagyok, de ti nem éreztétek azt, amit én amikor felraktam a tbct. ennyi.
10.
10.
szpiiit
szerintem ez az 1-2 évente csinálunk egy kiegészítős dolog marhanagy hülyeség.. egy az hogy anyira el fog avulni a game(grafikailag).... hogy már senki nem játszik vele egy idő után... inkább csinálnák meg a DIablo3mat ...aztán vagy a WOW2-őt (100szor jobban kitaláélva ÉS milliószor szebb graffal) vagy warcraft 4et... vagy ami következik... hogy ne maradjon anyiba a történet....mert ugye a stratégia se rosz warcraft módra ;)
9.
9.
lewton6
na azért ne általánosítsunk! Azért, mert a csak a függő WoW-osokról hallunk a médiában még nem jelenti azt, hogy ők vannak többségben! Lehet ezt kultúrált keretek közt is játszani.
8.
8.
wasaby44
én nyomtam egy hétig aztán helo-szia...

Sztem aki wow függővé válik az egy olyan gyerek (esetleg felnőtt), akinek nincs élete és ebben jácca le a kitalált személyiségével az idióta baromságait.

A wow egy adag hugyfosszar, amúgy...
7.
7.
Madd Dogg
hát én nem vágom miért nagy szám éjfélkor sorban állni egy játékért...

de sokan mondták már h. a WoW egyből függőséget okoz. köutük Wow függők!!! már ők is beismerték, +kb 5-6 órát nyomtak naponta előtte. hát, szerencsére kimareadtam... :D



nem akartam senkit +bántani
6.
6.
Roly
/cheer

megküldték ma délelőtt nekem is!

miko9r jönj az új kieg?
5.
5.
skiz0
én sem ugrálok a wow-ért...

sztem is dio 3 kéne :(

az nagyon nagyon jó lenne =/
4.
4.
kanduhrka
Ez az egész már unalmas, Diablo 3 kellene.
3.
3.
Mast3rmind
Képeket nem csináltatok? :D Kár, hogy erre felénk ilyen nem volt :(
2.
2.
Myko Alto
Nos, mindenek előtt örülök, hogy ThurGrek (azaz Tutu) ecsém adott erről hírt, egész jó lett! :)



Én most értem haza a CD Galaxis előtt zajló Éjszakai Őrületből, ahová csak szolidalítani mentem, hiszen a játékhoz én csak ma délelőtt fogok hozzájutni.



A hangulat remek volt, rengeteg ember állt sorba, visszaidézvén az átkos időket, amikor egy kis adag banánért álltak az emberek sorba órákon keresztül.



Az egyetlen furcsa dolog az volt számomra, hogy csak a mi kis csapatunk (4 fős kemény mag) röhögte végig (sírással tarkítva, mert már nem bírtunk mást csinálni a nevetéstől) az egész sorbanállást!



Hagulatos volt egyébként amikor kijöt az első szerencsés srác a boltból, kezében lobogtatva a BC példányát. Azonnali fütty, hurrogás és tapsolás övezte ezen cselekedetet :)
1.
1.
Utys
Velem spec nem :P. Eléggé bejövős lett ez a Blizznek. Csúnyán kimaradtam az örületből, és fogok is.



Na de akkor közben esetleg lehullhatna a szekérről egy Diablo 3 vagy egy Starcraft 2 is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...