Hangulatos képeken a Witchfire

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Képek
Link másolása
Az elmúlt napokban pár újabb kép látott napvilágot a Witchfire készítőinek Twitter bejegyzései között, melyek alapján az már egyértelmű, hogy a jövőre esedékes FPS-ben az atmoszférára és a látványvilágra biztosan nem lesz panasz.

A The Vanishing of Ethan Carter mögött álló The Astronauts csapata le sem tagadhatná a legújabb alkotását, mely külcsínre meglehetősen hasonló világba kalauzolja majd el a játékosokat, ám a logikai feladatok és a fáradhatatlan séta helyett ezúttal az akció kerül a középpontba.

A hasonló látvány a fotogrammetriás technológiának köszönhető, illetve annak, hogy mind a két cím az Unreal Enigne 4-re épül. A játékmenet tekintetében egyébként még mindig nincs 100 százalékosan tiszta képünk arról, hogy mire számítsunk, de ha egy FPS beütésű Dark Souls-Painkiller keverékben reménykedünk, akkora aligha fogunk túlságosan mellélőni.


A Witchfire az eddigi infók alapján valamikor 2020-ban rajtol el PC-n. A legutóbbi játékmeneti pillanatokért ide, a teaser videóért pedig erre a linkre célszerű ellátogatni.

4.
4.
kastorhun
Rég nem tetszett FPS annyira mint ez.
2.
2.
DarkLord
A hangulat tényleg odab.sz, nagyon tetszetős a játék világa. Ha kreálnak megfelelően kreatív szörnyeket ebbe a világba, akkor szerintem nem lesz vele nagy probléma. Max. azért ne nagyon legyen hent szint, hanem olyan kissebb fajta hent :D Mert azzal engem kitudnak zavarni a világból, ha egy játék agyatlan hent, pedig amúgy lenne benne több is. Az Ethan-t nem kell bemutatni, mint látvány nagyon rendben volt. Kíváncsian várom.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...