Hangulatos képeken a Witchfire

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Képek
Az elmúlt napokban pár újabb kép látott napvilágot a Witchfire készítőinek Twitter bejegyzései között, melyek alapján az már egyértelmű, hogy a jövőre esedékes FPS-ben az atmoszférára és a látványvilágra biztosan nem lesz panasz.

A The Vanishing of Ethan Carter mögött álló The Astronauts csapata le sem tagadhatná a legújabb alkotását, mely külcsínre meglehetősen hasonló világba kalauzolja majd el a játékosokat, ám a logikai feladatok és a fáradhatatlan séta helyett ezúttal az akció kerül a középpontba.

A hasonló látvány a fotogrammetriás technológiának köszönhető, illetve annak, hogy mind a két cím az Unreal Enigne 4-re épül. A játékmenet tekintetében egyébként még mindig nincs 100 százalékosan tiszta képünk arról, hogy mire számítsunk, de ha egy FPS beütésű Dark Souls-Painkiller keverékben reménykedünk, akkora aligha fogunk túlságosan mellélőni.


A Witchfire az eddigi infók alapján valamikor 2020-ban rajtol el PC-n. A legutóbbi játékmeneti pillanatokért ide, a teaser videóért pedig erre a linkre célszerű ellátogatni.

8.
Nyarlako
#7: Az Overdose egynek elment, az pont fan modnak készült először, a többi gané.
Az igazi szegyen meg az Unreal engine remake. Nem csak hogy ronda el is van baszva és ki van vágva a pályák fele.
7.
kryszisz
#6: Ohh igen, az a baljós zene, meg a boszik sikolyai, eszméletlen:D és nekem is az asylum a másik nagy kedvenc pályám:D Talán ha kettőt próbáltam a nem PCF kiegek közül, hát az ilyeneket jobbára ingyenes modként lehet letölteni más játékokhoz moddb-n, sőt, legtöbbjük igényesebb ezeknél a cuccoknál:D
6.
Nyarlako
#5: Pont az a kedvencem az Asylum mellett, na meg a zenéje. Sikerült tényleg ijesztő zombikat csinálni oda azzal ahogy a fel fejük hianyzik meg groteszk mod rangatoznak. Plusz a ragdoll fizika ahogy sok ellenséget falhoz is szogezhetunk a karovetovel.
És 100% gameplay, bármikor elo lehet venni lazítani és csak írani egy jót nem kell mindenfele scriptelt jelentekkel megszakítani folyamatosan a lövöldözést.
Kar hogy amiket utána műveltek loszar stúdiók a névvel az gyalázat.
5.
kryszisz
#3: +1 embertelen hangulata van annak a játéknak, emlékszem a village volt az egyik demo pálya anno még az egyik PC Gurus DVD-n, hát rongyosra játszottam csak ezt az egy mapot, majd amikor meglett a teljes azt is:)
4.
kastorhun
Rég nem tetszett FPS annyira mint ez.
3.
Nyarlako
#2: Kell most a hent, minden agyon van már fillerezve.
A Painkiller mai napig a legjobb pick up and play fps.
2.
DarkLord
A hangulat tényleg odab.sz, nagyon tetszetős a játék világa. Ha kreálnak megfelelően kreatív szörnyeket ebbe a világba, akkor szerintem nem lesz vele nagy probléma. Max. azért ne nagyon legyen hent szint, hanem olyan kissebb fajta hent :D Mert azzal engem kitudnak zavarni a világból, ha egy játék agyatlan hent, pedig amúgy lenne benne több is. Az Ethan-t nem kell bemutatni, mint látvány nagyon rendben volt. Kíváncsian várom.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...