Need for Speed - száguldás a valóságban

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy rajongói készítésű videón nézhetjük meg, hogy miként is festene a valós világban a klasszikus, Need for Speed-féle autótuning, illetve még a verseny közbeni nitrózásból is kapunk néhány másodperc ízelítőt.

A készítők szinte a megtévesztésig képesek voltak leutánozni a Need for Speed-játékok stílusát nem csak a képernyőre varázsolt HUD-dal, hanem a kameraállásokkal, a zenével, a hanghatásokkal és még az autóválasztékkal is. Utóbbi kapcsán egyébként feltűnik egy Honda Integra Type R, egy Mitsubishi Lancer Evolution VIII, illetve egy lezárt Supra, de végső soron a futamba egy Toyota Celicával indulunk.

A start során egy Mazda RX-8, egy Subaru WRX STI és a Honda Integra Type S sorakozik fel velünk együtt a rajtvonalhoz, melyek kapásból el is húznak előlünk egészen addig, míg be nem vetjük minden NFS-játék titkos fegyverét, a nitrót.

Sajnos az idei E3 során a franchise-ról nem igazán esett szó, szóval, ha a videó meghozta volna a kedvedet a játékhoz, akkor jobb híján a 2017-es Need for Speed: Paybackkel lehet érdemes egy próbát tenni.

2.
2.
Neo1989
Az Underground 2 azon művek közé tartozik amire túlzás nélkül lehet mondani hogy kortalan klasszikus.
1.
1.
Őrnagy
Fú de szarok a fények, 2005-ös szint. Porszívó hang még mindig. Se törésmodell, se változó időjárás. A fizika is nevetséges.
Ja, ez egy film? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...