Minecraft - rajongói moddal a nextgen látványért

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Videó
Link másolása
Hodilton YouTube-csatornáján újabb videó látott napvilágot, melyben ezúttal a Minecraft felturbózott textúrái kapják a főszerepet, persze némi valós idejű sugárkövetéssel megfűszerezve.

A videóban a Stratum Texture Pack hatásait vegyítették a Continuum RT Shaders moddal, és az eredmény tényleg elképesztő lett, néhol már kifejezetten nehéz ráismerni az eredeti, 2009-ben kiadott alkotásra.

A hodilton nevű YouTube-falhasználó csatornáját egyébként érdemes néha felkeresni, mivel rengeteg érdekes grafikai tuningról tesz fel időközönként videókat, legutóbb például a ray tracinges, 4K-s Minecraftról kaptunk lélegzetelállító felvételeket:

Ami pedig a játék hivatalos frissítéseit illeti; a Toy Story 4 mozis rajtjának hála megérkezett a Toy Story Mash-Up Pack, melyben mienk lehet Woody, Buzz és Bo Peep karaktere is, mind PC-n, mind pedig Xbox One-on.

5.
5.
logic5
#3: Már alapvetően ott a gond, ha neked ennek varázsa van. Hány éves is vagy?
3.
3.
user101
Ahogy az enyém is, a legtöbb kölök mestermczik, szóval semmi sincs veszve... azt se tudják, hogy ilyen is van... :) Amúgy a minecraft varázsa a szabadon kóricálásban és építkezésben van, nem a látvány miatt csinálják. Na meg az egymás gyepálásán és szívatásán. Ha kicsit nagyobb lesz, akkor dobja a minecraftot és nekiáll majd pubgzni vagy fortniteozni, de akkor megverem ! :)
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...