Egy teljes órán át mozog a Daymare: 1998

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal nem csak egy rövidke trailert, hanem egy 66 perces, akcióval és átvezetőkkel teli gameplay videót kaptunk a Resident Evil ihlette játékról. Ráadásul hamarosan itt a rajt, szóval nem lennénk a zombik helyében…

A Daymare: 1998 egyébként a korábban meghiúsult Resident Evil 2 Reborn projektre építkezik, csak ezúttal az Unreal Engine 4-gyel, szóval a grafikát illetően nem lesz majd komolyabb panaszunk. Valószínűleg a történetre sem, mivel a játékon olyan veteránok dolgoznak, mint például a Resident Evil 3: Nemesis rendezője és az eredeti 1996-os Resident Evil egyik tervezője, Kazuhiro Aoyama.

A Daymare: 1998 a tervek szerint elsőként PC-n rajtol el még a nyár során, amit aztán majd később az Xbox One-os és PlayStation 4-es átiratok követnek. A játékról készült legutóbbi képeket és trailert pedig az alábbi cikkünkben találhatjátok.

4.
4.
Matt8888
#1: Ha hozza legalább azt a minőséget akkor már szar nem lehet.
3.
3.
#1: A celja valoban a regi ResEvilek jellegenek felelesztese volt, de amikor keszult meg nem lathattak ok sem a REmake 2-t, szoval a sajat utjukon haladtak, szerintem jonak ia tunik!
2.
2.
crytek
1.
1.
kastorhun
A szegény ember Resident Evil 2 Remakjének tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...