Rey nem szerepel majd az új Star Wars-trilógiában

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Daisy Ridley nemrég a Buzzfeed AM to DM műsorának a vendége volt, ahol megerősítette, hogy a decemberben bemutatott Skywalker korában láthatjuk utoljára, mint Rey, a jövőben készülő trilógiákban ugyanis nem tér vissza.

Korábban lehetett olyan pletykákról hallani, miszerint a jelenleg futó Star Wars-trilógia főhőse, Rey a következő felvonások valamelyikében is visszatérhet.

Ezeknek a szóbeszédeknek vette most elejét Daisy Ridley, aki a Buzzfeed AM to DM műsorában megerősítette, hogy Rey kalandja a Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker decemberi megjelenésével a végéhez ér, azaz biztosan nem szerepel majd a következő trilógiában.

A következő trilógia első epizódját csak 2022-ben láthatjuk, ez a Trónok harca készítőinek filmje lesz. Ezenkívül két másik trilógia is készül: az egyiken Rian Johnson dolgozik, a másik pedig a Knights of the Old Republic-sorozat idejébe repít el minket a hírek szerint.

26.
26.
user101
Hát a RO-val a legnagyobb probléma, hogy a legeredetibb, hitelesebb és szórakoztatóbb karaktere pont k-2so a robot. A többiek felesleges töltelékek mellette. A Solo-ban megpróbálták ugyanezt eljátszani, azzal a feminácivá polírozott bádogsalátával és hát nem meglepő módon nem működött... A többiek viszont teljesen feleslegesek, érdemtelenek és érdektelenek, még a kiherélt Lando is...

A másik, hogy a mai napig nem tudták elengedni azt az unalomig ismételt egy dimenziós ellenségképet amit ezerrel tolnak : az "űrnácit"... Fantáziátlan az egész. Pont annyira hitelesek a karaktereik a faék egyszerű motivációjukkal, mind anno sötét maul, aki attól volt rossz, hogy csúnyán nézett... Áhhh, szánalom és rossz vicc az egész... Olyan ez, mint a Wolfenstein "mennyünk mán nácit ölni, me most az pc bazzeg!" hát kb. ennyi van benne...
25.
25.
kopic
24.
24.
kopic
Hal' istennek... Igy is eleg irritalo volt az eddigi reszekben, szval csoppet sem fog hianyozni
23.
23.
Mondi21
Egy jó szex jelenet azért sokat dobott volna az alakításán.
22.
22.
PaprikaJancsi
#21: Szerintem is korrektek voltak a filmek, és Daisy Ridley-t is nagyon kedveltem.
21.
21.
gtc376
Nekem tetszett a 7-8, várom a 9-t, szerintem nem volt rossz választás a csajszi.
20.
20.
Diabolis83
Az új részekből egyetlen jelenet sem maradt meg. Azt sem tudom, melyiket láttam. És szerintem ez a probléma.
19.
19.
ironyman
nem baj még spin off filmje neki is lehet :)
18.
18.
Aanash
A legjobb az lett volna ha a folytatás ötletét teljesen eldobják.
Máshol, másképp, másokkal.
És egy másik messzi galaxisban.
Más történet írókkal.

Ezzel a színész nővel nekem nincs bajom, de egy egyszerű tanítványnak inkább el tudnám képzelni a karakterét, mint teljes értékű jedinek.
De csak azért, mert egyszerűen nincs rendesen felépítve se a tanítása, se a fejlődése, se az, hogy mégis miért is áll a jó oldalon? Miért is harcol ennyire?
Tisztában van a jedik és a sith-ek (vagy első rend, nekem aztán tökmindegy) tetteinek hátterével, okaival?
Dehogy is....csak kalimpál mindenfelé aztán kampó. Dehát benne van minden tudás.
Csak éppen teljesen tudatlan mégis.
És ez nem az ő hibája, egyszerűen maga a sztori kidolgozatlan.

Kylo Ren átfordulása legalább valamennyire elfogadható, bár az sem egy nagy eresztés.
Meg Snoke ki a bánat?
Honnan jött?
Miért olyan erős, hogy Kylo át tudta verni?
Akinek persze a fejébe látott és nyitott könyv volt előtte minden gondolata.
És egy ilyen amatőr a legfőbb vezér....
17.
17.
kastorhun
Hála az istennek!
Nála irritálóbb, pocsékabb SW főhős még sose volt, az SW2-ben látott nyafogós Anakint is szórakoztatóbb volt nézni mint őt.
16.
16.
hoaw
Nem bánnám, ha ezt a karaktert több Star wars filmben nem látnám.
15.
15.
SLi
Szerintem tök jól meg lehetett volna ezt a karaktert írni, nagy potenciál volt benne, igazából mind a két részben vannak jelenetek amik iszonyat jók lehettek volna de végül elbaszták
13.
13.
Mondi21
Ideje van. Skywalkeréket felejtsék már el a picsába.
12.
12.
KőbányaKispest
11.
11.
Tokodboy
#9: Izlések és pofonok. Én a Rogue onet allig bírtam végigszenvedni, ellenben a 7-8 számomra sokkal de sokkal jobb volt. Nekem az RO a sw filmek leges legalja.
10.
10.
Basszus. Én sem szerepelek majd benne. Persze erről nem ír a sajtó....
9.
9.
Obi Wan Kenobi
Az a gond hogy eddig a Rouge One-on kívül mindegyik egyszer nézhető Star Wars film volt. A 7 is, 8 is, Solo is. Várom mi lesz a 9-ből.
7.
7.
kryszisz
#6: Sry, a Rouge One talán jobb volt e téren, zseniálisan kezelte a méretarányokat és a térmélységet, plusz szerintem a legjobb Star Wars filmek között van, de úgy en bloc.
6.
6.
kryszisz
#3: Hát, szerintem a Solo, főleg Kessel és a mellette lévő fekete lyuk halmaz látványra megeszi az összes többi új generációs SW filmet (cserébe a legdrágább is volt elvileg), szóval a kis költségvetésűtől igencsak messze állnak.
5.
5.
n_csacsi
#2: Mindenki szidja a GoT rendezőit, ahogy befejezték a sorozatot. Igazuk van, szerintem se lett egy "hű, de állat!" befejezése, de a Star Wars esetében szabadabb terük lesz, nem kell földhöz ragadtan kötődni könyvekhez (bár egyes rajongók, legyen szó külföldi vagy belföldiről, majd azon fognak panaszkodni, hogy miért nem könyv alapján csinálták)
Én sok potenciált látok a rendezőpárosban és kíváncsian várom, hogy mit fognak összehozni, illetve az Old Republic filmeket/sorozatokat is előszeretettel várom!
3.
3.
user101
Hát engem sem hozott lázba egyik új generációs sw- film sem... Most hogy többször láttam a RougeOne-t és a Solo-t is, most már azt gondolom, hogy semmivel sem jobbak, mint a VII és a VIII... :( Ezek ilyen kis költségvetésű, pocket-starwars, youtubra való indie rajongói remakeknek látszanak... Kár értük!
2.
2.
mdr88
Hála a jó égnek!
Félreértés ne essék... nem a színésznővel van problémám. A karaktere 0 azaz nulla... kapjon bármilyen befejezést.
Egyszerűen ez az új trilógia sehol sincs a korábbiakhoz képest.
Azért gondolom ezt, mert egyszerűen nincs egy olyan "összetett" töténete, mint a korábbiaknak... azoknak, ha külön is nézzük a két trilógiát volt saját történetvezetése... volt bevezetés, bonyodalom, katarzis és befejezés... úgymond volt íve a történetnek. Az új trilógiának volt egy korrekt / nosztalgikus bevezetése és eddig egy rakás *#&!+ folytatása... remélem J.J. Abrams össze tud hozni egy viszonylag méltó befejezést.
Továbbá, ha a GoT rendezők és Rian Johnson filmjei nem is hozzák majd azt a bizonyos színvonalat, bízom benne, hogy legalább az Old Republic filmek jók lesznek majd.
1.
1.
B-Shaggy
Mondták, hogy a Skywalker Sagától független, tök új sztorik lesznek, szóval nem meglepő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...