Elindult a Mount & Blade 2: Bannerlord zárt bétája

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Még a végén tényleg elkészül a Mount & Blade második része! A TaleWorlds elindította a nyílt világú akció-szerepjáték első zárt körű tesztjét, így a legszerencsésebbek már most próbálgathatják a többjátékos módot.

Hét évvel a bejelentése után végre lassan játszható állapotba kerül a Mount & Blade 2: Bannerlord. A legszerencsésebb rajongók már most kardot ránthattak, a TaleWorlds csapata ugyanis elindította a játék első olyan zárt bétáját, ami már nem csak a belsős tesztelőknek szól. Azért ne érezzétek magatokat letaglózva, ha nem kaptatok meghívót, hiszen egyelőre egy eléggé alacsony létszámú, korai tesztről van szó.

A most futó bétában résztvevők egyébként a többjátékos módot próbálhatják ki, az egyjátékos kampány továbbra is lakat alatt maradt. Valószínűleg a játéknak ugyanarról a szeletéről van szó, amelyet augusztusban a Gamescomon is a nagyközönség kezébe adnak majd. 

A TaleWorlds az alábbiakat írta a tesztkörrel kapcsolatban: "Ez még a tesztfázis nagyon korai szakasza, így egyelőre úgy döntöttünk, hogy alacsony, könnyen kezelhető játékosszámmal indítunk. Így könnyebben kapcsolatba léphetünk a tesztelőkkel is, akik visszajelzéseinek segítségével a lehető legtökéletesebbre csiszolhatjuk a Bannerlord többjátékos módját. A játék fícsörök és tartalom szempontjából messze áll még attól, hogy késznek nevezhessük - ezek a korai tesztek elsősorban a játék rendszereire, mechanikáira, illetve a stabilitásra fókuszálnak. Ha ezekkel elkészülünk, akkor több játékoshoz is eljuttatjuk majd a Mount & Blade 2-t."

4.
4.
Veldspar
Még röpke öt-hat év és kijön :P
3.
3.
markoci555
alig van leírva valahol, hogy hogyan lehet bekerülni, aztán csak rátaláltam, hogy a fórumokról szedték az aktívabb embereket... esélytelen az egész, de mindegy, engem úgyis a single része érdekel
1.
1.
Machiavelli
Az elöző résztől mindig a látvány meg az animációk furcsaság tartott vissza. Habár sokkal szebben néz ki, az animációk nem fejlődtek, ahogy én látom. Szemetek vele nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...