Július végén érkezik a The Blackout Club

  • Írta: szlav
  • 2019. június 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Stranger Things harmadik évadának hátszelében a The Blackout Club is elhagyja az Early Accesst. Ebben a kooperatív horrorjátékban négy tinédzser fog majd össze, hogy megtalálják eltűnt barátjukat és felfedjék az alvó város sötét titkait.

Egy nyoma veszett srác, egy szörnyű titkokat rejtegető kisváros és egy csapatnyi kölyök, akik az éjszaka leple alatt összefognak, hogy szembeszálljanak a borzalmakkal. Nektek is ismerős ez a felütés? Ha végeztek a Stranger Things július 4-én érkező harmadik szezonjával, akkor könnyen megjöhet a kedvetek ahhoz, hogy tegyetek egy kört a The Blackout Clubbal is.

A kooperatív horrorjáték eddig is kipróbálható volt a Steam Early Access kínálatában, a BioShock- és Dishonored-veteránokból álló Question csapata azonban már kész a hivatalos megjelenésre, így erre sort is kerítenek július 30-án. A végleges változat egyébként egy jó nagy frissítés társaságában érkezik majd - az update egy nagy, föld feletti területtel bővíti a játék világát.

A The Blackout Club kizárólag PC-re érkezik. A megjelenést követően valószínűleg árnövekedésre számíthatunk, most viszont a Steam Summer Sale keretein belül csupán 13,43 euróért bezsebelhetjük azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...